2777
2789
عنوان

دعوا من و شوهرم و احمقی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 132 پست
زنگ بزن به همون اخونده بگو بیاد با شوهرت صحبت کنه .خودت داری هیجانی تصمیم میگیری

داداشم ۱۴ سالشه ۱۸ ماه فاصله سنی داریم

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه 🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیک سرکاری میزارن اعصابم میریزه بهم خب  

اگه سرگاری نیس جواب بقیرو بده

فاصله تان را با آدم ها رعایت کنید ؛ آدم ها یکدفه می زنند روی ترمز ؛ و آن وقت شما مقصری..
شوهرم ۱۲ سال از من بزرگه اره فعلا فک کنم دلش سوخته واسم

من واقعا متاسفم برا پدرت 

که دخترشو بچه شوهر داده به یکی با این فاصله سنی 

ببین شوهرت از شرایط تو سواستفاده میکنه 

و این روز به روز بدتر خواهد شد 

به فکر خودت باش برو پیش مادرت

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
مامانم ب بابام خیانت کرده ب خاطر همین ن شوهرم ن بابام نمیزاره

ای وای

اونوقت وقتی میگیم یه سری چیزا نباید تو جامعه باب بشه تا هر کس با هرکی دلش خواست ارتباط برقرارکنه، یه عده که البته معلومه درک و فهمشون در چه حده، میان میگن قضاوت نکنید دخالت نکید، هر کس تو گور خودش میزارن و.... 

خب الان جواب این سختی کشیدنهای این دختر نوجوان رو کی باید بده؟! 

کاش کمی تفکر و تعقل داشتیم و فقط بر اساس امیالمون و خواسته های دلمون اظهار نظرنمیکردیم! 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
سرچی مشکل دارید؟ 

راستش سر سفره بودیم بعد شوهرم عصبانی میشه فوری گوشی دست من بود گفت غذا رو بکش و سرم داد زد من خیلی ناراحت بودم چون شوهرم ب دلیل شغلش توی روز فقط دو ساعت پیشمه و خونه نیست حتی شبا من هم توی شهر غریبم و کسی ن میاد خونم نه میرم جایی و شوهرم نمیتونه منو ببره جایی ب خاطر اینا منم خیلی ناراحت بودم و بشقاب رو کوبیدم زمین اونم منو زد و منم از ناراحتی و بدبختی خواستم خودمو نجات بدم

من واقعا متاسفم برا پدرت  که دخترشو بچه شوهر داده به یکی با این فاصله سنی  ببین شوهرت از ...

وااا

شما از کجا میدونی شوهرش داره سواستفاده میکنه؟!

از کجا میدونی بره پیش مادرش اوضاعش بهتر از این میشه؟! 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 

ب خدا دروغ نمیگن ترسی مدارم ن شما منو میشناسید ن من شمارو تا بگم فردا منو میبینن از زندگیم با خبرن یا... هرچی بوده عین واقعیت بوده