2777
2789
عنوان

دعوا من و شوهرم و احمقی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه 15 سالمه ی جا دیگ گفته 22 سالمه توی پروفش زده فوق دیپلم هرچیم میگیم چرا اینو زدی هیچی نمیگه

خوب اینم عکس ک باور کنید از این واضح تر

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐

دوستان من خودم زود ازدواج کردم موقعه ای که ازدواج کردم چون همه میگفتن وای چقدر زود ازدواج کردی، هنوز بچه ای و....بخاطر همین همیشه سنم رو بالاتر میگفتم  تا بهم سرکوفت نزن من مادر خودمم وقتی مشکلی داشتم تو زندگیم  بخاطر سنم بهم گیر میدا که گفتم سنت کمه ازدواج میخوای چیکار گوش نکردی (چون ازدواجم به میل خودم بود) تروخدا گاهی خودتون رو بزارید جای طرف مقابل من واقعا الان ایشون رو درک میکنم وقتی یاد اون موقعه خودم میوفتم 

مرد  مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
ای خدا  خب حتما بابات بهش محبت نمی‌کرده که اونم خیانت کرده  اینجا همه خیانت مردان رو توج ...

من کورد هستم کورد ها ۳ تا قسم دارن . شوهرم گفته س تا قسمم بیفته اگه با مادرت حرف بزنی. من هم اگه حرف بزنم من و شوهرم دیگه بهم محرم نیستیم

من کورد هستم کورد ها ۳ تا قسم دارن . شوهرم گفته س تا قسمم بیفته اگه با مادرت حرف بزنی. من هم اگه حرف ...

ببین گلم اون شوهر به چه درد تو میخوره 

اگه مادرت دوستت داره و حمایتت می‌کنه 

برو پیشش همین

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
من کورد هستم کورد ها ۳ تا قسم دارن . شوهرم گفته س تا قسمم بیفته اگه با مادرت حرف بزنی. من هم اگه حرف ...

مگه چقدر عمر میکنیم که مادرتو نبینی 

این شرایط تحمیلی رو قبول نکن 

آدم دق میکنه 

بازم خودت می دونی گلم 

من طبق نظر خودم گفتم

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
مگه چقدر عمر میکنیم که مادرتو نبینی  این شرایط تحمیلی رو قبول نکن  آدم دق میکنه  ب ...

مادرم ازدواج کرده دوتا بچه داره