2777
2789

من لیسانسم اون دیپلم 

من ۲۷ اون ۲۶ 

من فعلا بیکارم اما دارم‌میرم‌کلاس که ارایشگر بشم 

قیافه من ازش بهتره درواقع سرم اون معمولی رو به پایینه 

اون تو مغازه داییش کار میکنه ارایشگره  ولی میگه چند ماه دیگه داییم از این شهر داره میره و واسه خودم مغازه میزنم و الانم میگه ماهی ۶ میلیون درامدمه 

خسیس نیست واسم خرج میکنه با اینکه زیاد نیست اشنا شدیم 

شما بودین ادامه میدادین ؟ 

فرهنگامونم یکیه 

من تو فکر‌خوندن ارشد و دکترا هستم اون نه دیگه نمیخواد ادامه تحصیل بده 

به نظرتون صبر کنم موقعیت بهتر بیاد یا اینم خوبه 

اگه ۶ تومن درآمد داره باید خونه و ماشین داشته باشه ...داره؟ اگه نداره دروغ گو و خود بزرگ بینم هست ماهی ۶ تومن وکیل و...ندارن ....ببین شرایط چه جوریه بعدم خیلی تحصیلاتت بالاتر بره واست سخت میشه

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ۶ تومن درآمد داره باید خونه و ماشین داشته باشه ...داره؟ اگه نداره دروغ گو و خود بزرگ بینم هست ما ...

خونه رو نمیدونم ولی ماشین نداره میگه همش مغازم وقت نمیکنم برم ولی امسال میرم که یاد بگیرم 

خونه رو نمیدونم ولی ماشین نداره میگه همش مغازم وقت نمیکنم برم ولی امسال میرم که یاد بگیرم 

بپرس حتما ...ماشین ک ۵۰ تومنه نداره خونه که کم کمش از ۵۰۰ تومن شروع میشه ...خوب تحقیق کن با دروغ وارد رابطه نشی این که داره و نداره مهم نیست این که گردن نگیره داره یا بی پوله بده و دروغ بگه با آرایشگر مردونه ماهی ۶ تومن درمیاره

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست