2777
2789
عنوان

راهنمایی برای آینده

43 بازدید | 3 پست

من امسال انتخاب رشته دارم تجربی ام و رتبه هم حدود ۲۲۰۰ منطقه سه هست ، ساکن یکی از شهر های خوزستانم ، اولویتم رشته پزشکی هست اما برای اولویت بندی دانشگاه ها خیلی شک دارم و دو دلم ، کلی روش فکر کردم اما هنوز مطمئن نیستم... از یه طرف میگم دانشگاه های کلان شهر ها و جاهای خوش آب و هوا رو اولویت بزنم و درواقع از دانشگاه های سطح بالاتر شروع کنم به ترتیب بیام تا دانشگاه شهر های کوچیک تر ، این تجربه خوبی برای زندگی توی مکان متفاوت و شرایط و آب و هوای متفاوت از خوزستان میشه ، از یه طرف میگم تحصیل پزشکی هفت ساله ، بعدشم دو سال طرح ، بعدشم ۴ ۵ سال تخصص و... مدت تحصیل طولانی داره و از الان بخوام از خونواده دور بشم مدت زیادی رو باید تنها باشم و شبیه این میشه که جوونیم صرف درس خوندن میشه و دور از خونواده میگذره ، سالهایی که شاید آخرین سال های باشه که سایه پدربزرگ مادربزرگ هام بالاسرمه ، شاید آخرین سالهایی باشه که اینقدر روابطم با خونواده عمه و عمو و... صمیمی هست و در کل از این نظر فکر میکنم اولویت رو دانشگاه های استان خودم بزنم ، اینطوری شد که اولویت رو اول روزانه و بعد شهریه پرداز دانشگاه های استان خودم زدم که قطعا همینجا بیوفتم 🥲 اما هنوزم مطمئن نیستم ، شما چی فکر میکنین؟ کار درستی کردم؟ تجربه ای در این باره دارین؟ 

خودت میدونی عزیزم

اگه به پزشکی علاقه داری ادامه بده ولی یادت باشه قرار نیست که بخاطر درس خوندن خانواده و مسائل دیگه رو فراموش کنی

اینم بهت بگم که اگه علاقه نداشته باشی نمیتونی ادامه بدی چون سختی زیاد داره باید صبور باشی گل

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.