2777
2789
عنوان

به نظرتون این پول ماهیانه کافیه؟

953 بازدید | 82 پست

من ۱۵ سالمه

از بابام ماهیانه ۱۵۰ میگیرم ( البته این فقط برا اینه که برا خودم تنقلات بخرم که اون وسطا ازش دوباره پول میگیرم😂)

بابامم حقوقش حدود چهار تومنه و تو شهر کوچیک زندگی می کنیم

از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ۱۵۰ت میشه ۳۰تا چیپس خرید

روزی یع چیپس

اره خوبه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

زیادته

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

کافیه به نظرم. به من که یه هزار تومنی ام نمیدادن

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

کافیه دیگه. الان خیلی از متاهلین فقط کارت یارانه دارن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خوبه

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   

اره کافیه 

من جات بودم کمتر میخوردم و جمع میکردم و میرفتم طلا میخریدم از الان جمع کنی تا ۵ سال دیگه میتونی یه ماشینم برا خودت دست و پا کنی

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️