poker_for_ever مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 عنوان به نظرتون این پول ماهیانه کافیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 82 پست من ۱۵ سالمهاز بابام ماهیانه ۱۵۰ میگیرم ( البته این فقط برا اینه که برا خودم تنقلات بخرم که اون وسطا ازش دوباره پول میگیرم😂)بابامم حقوقش حدود چهار تومنه و تو شهر کوچیک زندگی می کنیم از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬 1399/02/15 | 14:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78974 زمان ما اتوبوسا بلیطی بود. بابام پول نمیداد فقط روزی ۲ تا بلیط سهمیه داشتم برم مدرسه و بیام. 🙁🙁 نه زمان ما شده بود ۳۰۰تبرا مدرسه ام بلیطی بود خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
gsgvh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13549 خب این فقط برا اینه که تنقلات بگیرم ولی وسطاش ازش میگیرم و چیزای دیگه با خودشونه خوب پس بسته ۱۰۰ تومن هم بده بهت بسه ۵۰ اضافس 😂 آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
poker_for_ever مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 ولی بچه ها همه چی گرون شده من با سه تا فلفل دلمه خریدم ۲۱ تومن پول دادم ب پول هیچی نمیدن ک ۱۵۰ تومن ... آها مرسیاونو که هر وقت بهشون بگم زیادی میکننحالا خواستم ببینم کافیه یا بیشتر بگیرم از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
poker_for_ever مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 خوب پس بسته ۱۰۰ تومن هم بده بهت بسه ۵۰ اضافس 😂 😂😂 از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
دلم_شکست عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3267 بخدامن ماهی ۱۸۰۰خودم میگیرم ۲۰۰هم مامانم میده بازبه هیچ جانمیرسم
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 ولی بچه ها همه چی گرون شده من با سه تا فلفل دلمه خریدم ۲۱ تومن پول دادم ب پول هیچی نمیدن ک ۱۵۰ تومن ... خب خرید خونه که نمیخواد بکنه. خودش میگه هله هوله میخرم. پوشاک و لوازم تحریرم که جداگانه براش میخرن دیگه دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78974 شما که وقت کار کردنته اصلا نباید پول بگیری اره منم از ۱۸سالگی کار کردمیه چیزیم میدادم خونه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
poker_for_ever مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 بخدامن ماهی ۱۸۰۰خودم میگیرم ۲۰۰هم مامانم میده بازبه هیچ جانمیرسم من ۱۵ سالمه اونچنان خرج زیادی ندارمولی فک کنم اگه به اون بازه برسم که حقوق بگیرم خیلی خرجن بره بالا😂 از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
gsgvh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13549 خب خرید خونه که نمیخواد بکنه. خودش میگه هله هوله میخرم. پوشاک و لوازم تحریرم که جداگانه براش میخرن د ... اره بسشه پس ۱۰۰ آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 آها مرسی اونو که هر وقت بهشون بگم زیادی میکنن حالا خواستم ببینم کافیه یا بیشتر بگیرم اگه بیشتر گرفتی پس انداز کن دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
poker_for_ever مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 خوبه. ۱۵ سالته نهایت یه ساندویچ هفته ای یبار مدرسه بخری . بقیشم پس انداز کن . به پس انداز نمیرسه 😂همش چیپس میخرم😂 از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
دلم_شکست عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3267 من ۱۵ سالمه اونچنان خرج زیادی ندارم ولی فک کنم اگه به اون بازه برسم که حقوق بگیرم خیلی خرجن بره بال ... ولی به نظرم بااین ۱۵۰هم میشه پس اندازکردخوراکی میخوای چکار
poker_for_ever مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 فقط باهاش خوراکی میخری اره 😂همشم چیپس و ماست موسیر از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
arghnjjj عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 275 حقوقشون چقدره مگه؟ خیلی ملک و املاک داره حقوقشم لو نمیده🤨 دِله من با دِله تو خوشه اوووو اِاِاِاِاِاِ اوووو اِاِاِاِاِاِ الناز هسدم👩