2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم

555 بازدید | 46 پست

حوصله ی زندگی کردن ندارم روحیه دیگه ندارم خیلی اذیت شدم تو زندگیم دیگه واقعا بریدم 

واسم دعا کنین زود بمیرم 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

منم 😔😔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چرا وقعا خودتو نو دوس داشته باشین لطفا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

عزیزم اتفاقا اونهایی که دوست دارن بمیرن بیشتر عمر میکنن

عزیزم ان شااله مشکلاتت حل بشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

عزیزم خودخواه نباش تو از روزی ک دنیا اومدی شدی عزیز دل پدرو مادرت دلت میاد آرزوی مرگ دختر مامانتو و باباتو بکنی همه گرفتارن همه مشکل دارن اما مرگ چارش نیس عزیزم قوی باش 

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

خدانکنع، دعامیکنم حال دلت خوب سه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌷🌷

بخدا نمیشه 

چن ساله هی میگم امسال دیگه خوب میشه 

هی این سال اون سال کردم خسته شدم

بخدا آدم بدجنسیم نیستم تابحال به هیشکی بدی نکردم ولی نمیدونم چرا خدا دوسم نداره

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

یه راه حل خیلی بهتر از مردن دارم براتون😍😍😍

خدای بالا سرم شاهده که جواب قطعی می گیرین🥰🥰🥰

فقطططط نماز شب...حتی شده از الان تا آخر ماه مبارک😘😘

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
عزیزم خودخواه نباش تو از روزی ک دنیا اومدی شدی عزیز دل پدرو مادرت دلت میاد آرزوی مرگ دختر مامانتو و ...

چون خودخواه نیستم دارم عذاب میکشم، تابحال واسه اینکه نزارم کسی ناراحت بشه غصه هامو ریختم تو دلم، هرکی منو میبینه فک میکنه هیچ مشکلی ندارم ولی تو دلم آشوبه