2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 46 پست

اخه حیف نیست

حیف این بهار نیست 

بهار سایه بهشته ازش لذت ببر بی خیال دنیا و اتفاق هاش

اگه اتفاق بدی افتاده که اذیتت میکنه تقصیر ذهن خودته اگه ذهنت یه تغییر بزرگ میکرد الان شاید از اون اتفاق اذیت نمیشدی... زمان میگذره.. اگه بمیری دیگه نمیبینی اثر گذشت زمان چی بود... همه با زمان پیشرفت میکنن و تغییر میکنن ولی تو متوقف میشی... 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راه حل خیلی بهتر از مردن دارم براتون😍😍😍 خدای بالا سرم شاهده که جواب قطعی می گیرین🥰🥰🥰 ...

عزیزم چله ی بقره گرفتم، بقره خودتون میدونین چقد سخته خوندنش، انواع چله های دیگه گرفتم مشکلم حل نشد که هیچ بدترم شد کلا از دنیا و زندگی ناامید شدم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
چون خودخواه نیستم دارم عذاب میکشم، تابحال واسه اینکه نزارم کسی ناراحت بشه غصه هامو ریختم تو دلم، هرک ...

از من به تو نصیحت ب هیچ کس محبت زیاد نکن که توقع داشته باشی جبران کنه برات یا حتی سپاسگزارت باشه و تشکر کنه    از هیچ کسم توقع محبت نداشته باش خودتو دوست داشته باش برای دل خودت زندگی کن تمام 

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

عزیزم چله ی بقره گرفتم، بقره خودتون میدونین چقد سخته خوندنش، انواع چله های دیگه گرفتم مشکلم حل نشد ک ...

حالا تو راه حل منو امتحان کن ضرر نمی کنی نهایتا میشه چراغ

داخل قبرت بعد از ۱۲۰ سال😘😘 

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
اخه حیف نیست حیف این بهار نیست  بهار سایه بهشته ازش لذت ببر بی خیال دنیا و اتفاق هاش اگه اتف ...

جای من نبودی و نیستی 

هیشکی از غصه ی دلم خبر نداره 10ساله دارم میریزم تو خودم که مبادا کسیو ناراحت کنم، تابحال نزاشتم خانوادم از غصه ی دلم باخبر بشن

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

اسی جون منم بی درد نیستم ب خدا میفهمم چی میگی اما چاره مشکلات خندیدن بهشونه با غصه خوردن حل نمیشن اما اگر بهشون بخندیو بگذری قوی میشی

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

نگو هیشکی ازونور خبر نداره منکه خیلی می ترسم حس می کنم این دنیا غیر واقعیه

هرچی باشه بهتر از این دنیاست

جای من نبودی و نیستی  هیشکی از غصه ی دلم خبر نداره 10ساله دارم میریزم تو خودم که مبادا کسیو نا ...

شاید از ما به درگاه خدا مقرب تری که امتحانت سخت تره عزیزم

به عشق بالاسری تحمل کن 

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...
اسی جون منم بی درد نیستم ب خدا میفهمم چی میگی اما چاره مشکلات خندیدن بهشونه با غصه خوردن حل نمیشن ام ...

10ساله دارم میخندم که بگذره، ولی نمیگذره که هیچ بدترم میشه😔😔😔

جای من نبودی و نیستی  هیشکی از غصه ی دلم خبر نداره 10ساله دارم میریزم تو خودم که مبادا کسیو نا ...

منم به اندازه خودم غصه دارم و داشتم... 

چون غصه خودم گذشته و رفته اینو میگم... یه روز به سال های قبلت نگاه میکنی میگی اخیش عجب چیزی بود تموم شد رفت... اون موقع هم حسرت عمر رفته رو میخوری ولی فرصت یه بار زندگی داریم و مشکلات هم جز همین زندگیه که باید ازش ذره ذره استفاده کنیم موقع مرگ نگیم حیف شد

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

اگه مشکلت مربوط به رابطه هست که نمیدونی میشه رابطه رو قیچی کرد،

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
شاید از ما به درگاه خدا مقرب تری که امتحانت سخت تره عزیزم به عشق بالاسری تحمل کن 

امشب اونقد گریه کردم ، به خدا میگم آخه چرا اینقد اذیتم میکنی من که بنده ی بدی برات نبودم، تا حالا بد کسیو نخواستم تا جایی که از دستم براومده کمک کردم از گلوی خودم زدم ولی به کس دیگه ی کمک کردم

اگه مشکلت مربوط به رابطه هست که نمیدونی میشه رابطه رو قیچی کرد،

نه عزیزم مربوط به رابطه نیست، اون رابطه هم ی بخش کوچیکشه