2777
2789
عنوان

دختردار بشین اسمشو چی میزارین

190 بازدید | 28 پست

با نامزدم بحث میکردیم هردومون عاشق دریا کلا هرچیزی این وایب رو بده

ساحل و صدف قدیمی بود من میگفتم نیل اون میگفت سلین که معنیشون هم تو همین مایه هست خلاصه هنوز عروسی نگرفته سر اسم بچه داشتیم میزدیم تو سر و کله هم😂

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملورین:) 

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

بذارید دنیز اونم به معنی دریا هست

اونم خیلی شنیدم حس میکنم قدیمیه ولی قشنگه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

ازاونجایی ک اسم پسرمو دارم میزارم دایار،دختردار بشم میزارم دیارا

چه قشنگ 😍 خداحفظشون کنه

حالا باباش بیاد 😂😂😂

😂😂😂