2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین جواب سونومو ببینید فولیکولام عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 89 پست
خانومی من نمیدونم فقط میشه جوابمو بدی ببخشید من آمپول سینال اف زدم بعد موقع رابطه سوزش دارم طبیعیه ی ...

نه طبیعی نیست 

احتمالا عفونت داری 

حتما ب دکترت بگو تا عفونت درمان کنی

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها کسی هست؟ یه سوال داشتم. من باید ۱۷ یا ۱۸ پری میشدم ولی ۱۳ شدم ممکنه لانه گزینی باشه خوندیزیم کمه و دردم خفیفه .فقط نوک سینه هام حساسه و چندروز پیش هم خارش داشت

ببین کسایی بودن باوجودعفونتوکیست واندومتریوزتخمدانی وغیره بچه دارشدن.اصلانبایداسترس داشته باشی.خدابو ...

دقیقا،امشب فهمیدم یکی از فامیلامون که چهل سالشه با اینکه لوله هاشو چندسال پیش بسته بود الان حاملس 

بچه ها عکسش نمیاد هرکاری میکنم .یه ٢٢یه ٢٠یه١٨.١۴.١٢.٢٢.١٩و ٨تا فولیکول ١٠

چرا اخه گونال زدی ؟

گونال معمولا سیکل پانکچر استفاده میکنن

اینهمه تخمک اخه 

لطفا حواست باشه

سفیده تخم نرغ بخور 

زیاد خم و راست نشو 

و اب خیلی خیلی زیاد بخور 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه چندساله درمانم..امپول گنال اف لتروزول کلومیفن

الهی 

به سدت تخمدانات تحریک شدن اولین بارت بود اینجوری فولیمول غالب داشتی یا سری های قبل ام اینجوری بودی

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....