2777
2789
عنوان

دوستان بیاین خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 54 پست

برا من ۱۶بود رفتم خونشون گفتم الان با یه بچه مودب و گوگولی روبرو میشم دیدم اژدهای۳سر هس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خواهرشوهر من بزرگه و فتنه نیس. خیلیی خوبه

جاری هم ندارم. دلتون بسوزه😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو خواشوهرت زیاد خودت و عزیز نکن حسودی میکنه من به شخص به زن داداشم هر از گاهی حسودیم‌ میشه چون بابام و داداشم زیاد دوسش دارن

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
برا من ۱۶بود رفتم خونشون گفتم الان با یه بچه مودب و گوگولی روبرو میشم دیدم اژدهای۳سر هس

اژدهای ۳سر تواین رابطه منم ن اون😂😂😂

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..
الان میریرزن سر تو و اون کوچولوی ۱۳ ساله فقط تماشا کن

دقیقا بعضی ها یه جوری از خواهرشوهر میگن انگار خودشون خواهرشوهر کسی محسوب نمیشن قطعا خودشون فتنه ان همه رو مثل خودشون میبینن 

من رابطه م با زنداداشام واقعا خوبه سه تا هم خواهرشوهر دارم یکی از یکی گل تر

جلو خواشوهرت زیاد خودت و عزیز نکن حسودی میکنه من به شخص به زن داداشم هر از گاهی حسودیم‌ میشه چون باب ...

من اصلا رو داداشم حساسیتی ندارم خدارو شکر

ولی قبول دارم حرفتو خواهر شوهر کوچیکه خیلی حسود بود برام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من خواهرشوهرندارم ولی برادرشوهرم۱۰ ساله . ۶ سالش بود ک ازدواج کردم . بنظرم توفامیل شوهر بابچه هاخیلی بایدخوب بود چون بزرگ بشن پشتتون میمونن

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿
دقیقا بعضی ها یه جوری از خواهرشوهر میگن انگار خودشون خواهرشوهر کسی محسوب نمیشن قطعا خودشون فتنه ان ه ...

من داداشوندارم ک خواهرشوهر بشم ولی ازاون مادرشوهرا میشم😂😂😂شوخی میکنم مادرم ۲تا زنداداش داره هیچ وقت ندیدم بهشون بپیچه گیربده یا دخالت کنه

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..
من اصلا رو داداشم حساسیتی ندارم خدارو شکر ولی قبول دارم حرفتو خواهر شوهر کوچیکه خیلی حسود بود برام

من خودم  کوچیکه ام بابام جلوم گفتنی دنیا یه طرف عروسم یه طرف با اینکه خیلی دوسش دارم ولی خوب حسودیم میشه

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞

من تو اون سن یه خواهرشوهر بد بودم، ولی الان خوبم و کاری ب کارشون ندارم حمایت هم میکنم، ب اونموقعه فک میکنم میگم چقد مربض بودم😂

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
اژدهای ۳سر تواین رابطه منم ن اون😂😂😂

اووف بگوو چه کارا میکنی خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
جلو خواشوهرت زیاد خودت و عزیز نکن حسودی میکنه من به شخص به زن داداشم هر از گاهی حسودیم‌ میشه چون باب ...

برا مرگم دعا کنید

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

من ازدواج کردنی خواهرشوهر 5 سالش بود الان لیسانس گرفته سال 98 ماشاالله خانم شده من خیلی دوستش دارم چون خواهر ندارم اونم خواهر نداره همیشه عین خواهر بزرگتر هستم براش خیلی احترام رو نگه میداره

اللهم عجل لولیک الفرج