2777
2789
عنوان

دوستان بیاین خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 54 پست

من پنج تا خواهرشوهر دارم خیلی خوبن و برام عزیزن

خانوم و باشخصیت همشون هم بزرگن دوتاشون مجردن 

کلا ربطی به سن و سال و مجردی و متاهلی نداره به ذات آدماست 

البته من خودم برادر ندارم خواهرشوهر نمیشم

من خودم  کوچیکه ام بابام جلوم گفتنی دنیا یه طرف عروسم یه طرف با اینکه خیلی دوسش دارم ولی خوب حس ...

من پدر شوهرم یه بار گفت به قرانی که به سینه محمده تو با دخترام یکی هستی

اما چنان منو از چشمش انداختن تا مرگش دیگه ندیدمش

اما روزی که به خاک رفت گفتم حلالش حقی که ناحق کرد😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووف بگوو چه کارا میکنی خخ

مگه قوم شوهر کی هستن که بخوای شیوه یاد بگیری براشون

منکع میگم فقط شوهر میمونه برا ادم 

اونو باید به راه بیاری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برا مرگم دعا کنید

چرا؟؟😐😐 با اینکه بری دی اکسید کمتر تولید میشه اکسیژن کمتر  مصرف میشه کرونا کمتر شیوع پیدا میکنه😂😂 ولی خب دلم نمیاد بمیری

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
برا من ۱۶بود رفتم خونشون گفتم الان با یه بچه مودب و گوگولی روبرو میشم دیدم اژدهای۳سر هس

واسه من ازدواج کردم کلاس دوم بود الان کلاس نهمه ولی ازهمون کودکی حرفای گنده گنده بارم میکرد الانم همینجوره بزرگی کوچیکی سرش نمیشه توی حرفا وچرت وپرتای بزرگترا شرکت میکنه یکی هم نیست تربیتش کنه که به توچه این حرفارو به بزرگترت میزنی البته تقصیری هم نداره وقتی مامانش اینجور تربیتش کرده مثل خودش

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

واسه من ازدواج کردم کلاس دوم بود الان کلاس نهمه ولی ازهمون کودکی حرفای گنده گنده بارم میکرد الانم هم ...

من ازاولش ی رفتاری نشون دادم چون بچه بود ازم میترسید انگار من خواهرشوهربودم

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..
چرا؟؟😐😐 با اینکه بری دی اکسید کمتر تولید میشه اکسیژن کمتر  مصرف میشه کرونا کمتر شیوع پیدا میک ...

پس از ته دل دعا کن

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
من پدر شوهرم یه بار گفت به قرانی که به سینه محمده تو با دخترام یکی هستی اما چنان منو از چشمش انداخت ...

نه بابا بابای من ما یه چیزی بگیم هم ما از چشمش میافتیم البته از یه طرف هم بهش حق میدما

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞
مگه قوم شوهر کی هستن که بخوای شیوه یاد بگیری براشون منکع میگم فقط شوهر میمونه برا ادم  اونو ب ...

والا شوهرم نمیمونه بی معرفتن

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..