2777
2789
عنوان

لنز خراب.چشمم داره درمیاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 26 پست
زیبایی بود ۲۰۰ پولشو دادم گف تا دوسال خراب نمیشه ولی چشمم خیلییی خشکه  چشامو نمیتونم ببندم

زیبایی نذار اصلا دوستم برای عروسیش خریده بود که ابی باشه صب دکتر بردنش نمیدونم میگفت عفونت کرده یه همچین چیزی گفت اصلا لنز زیبایی نذار متحرکه دردسر درست میکنه 

۲۰۰ یا بیشترم بدی دیکه نباید بذاری بیناییت اسیب ببینه یا چشمت اذیت بشه ارزششو نداره 

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
زیبایی نذار اصلا دوستم برای عروسیش خریده بود که ابی باشه صب دکتر بردنش نمیدونم میگفت عفونت کرده یه ه ...

الان نمیتونم بخوابم😢چشمامومیبندم انگارچیزی داخلشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیتونم بخوابم😢چشمامومیبندم انگارچیزی داخلشه

دکتر برو شستشو میده فردا سر صب برو حتما

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
اره حتما میرم😢

الانم گوشیو خاموش کن فضار میاره رو چشمت

تفاله چای یا سیب زمینی رنده کرده بشوری تو پارچه کن بذار رو چشات 

نمیشه چشامومیبندم  دردمیگیره مجبورم نخابم

الان میتونی بری کلینیک یا بیمذرستان؟

نایت مود بذار لطفا پس

ن نصفه شبه حالا خوبه ففط ی چشمم روگذاشتم

ای بابا

دیگه نذاری بهترین لنزم بود نذاری لنز طبی متحرکم خیلیی دردسر داره 

دورانداختم خراب شده بود

کار خوبی کردی نگران نباشی خوب خوب میشی💝