2777
2789

روانشناس خوب که نمیدونم ولی پیش روانپزشک میرفتم من تحت درمان بودم ارجاع دادن روانشناس منو اونم منو دعوا میکرد تن صداشو بالا میبرد لطفی بود و رفتم بیرون حالمم حوب نبود پیش هرکسی نری خوب تحقیق کن

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
روانشناس خوب که نمیدونم ولی پیش روانپزشک میرفتم من تحت درمان بودم ارجاع دادن روانشناس منو اونم منو د ...

نمیدونم والا بدای همین میپرسم خیلی اعصابم خرده نمیدونم چیکار کنم خیلی عصبیم و کلا ناراحتم 

ممنون بابت راهنمایی😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا بدای همین میپرسم خیلی اعصابم خرده نمیدونم چیکار کنم خیلی عصبیم و کلا ناراحتم  ممن ...

شاید چیزی ذهنتو درگیر کرده

فدایت

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
مساله اینه که نمیدونم چه جوری کنار بیام انگار از همه متنفر شدم 

ببینین فکر کنین نسبت به کی حس بد بیشتری دارین

ببینین فکر کنین نسبت به کی حس بد بیشتری دارین

از همه مخصوصا به نفری که نمیتونم نبینمش یا بهش فکر نکنم 

نمیدونم چه جودی بیخیالش باشم اعصابم داغون میشه تا اسمش میاد یا حرفش تو خونه پیش میاد 

از همه مخصوصا به نفری که نمیتونم نبینمش یا بهش فکر نکنم  نمیدونم چه جودی بیخیالش باشم اعصابم د ...

شاید کاری کردن ازاردن شمارو بهتزین مار گذشته ببخش تا راحت باشی