2777
2789
عنوان

ایا دختر بودن یا پسر بستگی به رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 65 پست
آره میدونم ما پر جمعیت هستیم خانواده همسرم همینطور ،مگه من و همسرم تا کی هستیم بچه تنها میشه دور از ...

بخدا همیشه حسرت اونایی که خواهر یا برادر دارن رو میخورم

ان شاء الله که خدا هر چی صلاحتونه براتون پیش بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه یهو با جلوگیری طبیعی ناخواسته بچه دار میشین؟ یعنی بدناتون اینقد آمادس؟

آره دیگه 

آدم میمونه چکار کنه همه روش ها جلوگیری یه ایرادی دارن 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
خوب شب نهم كه دختر ميشه طبق چيزايي كه خوندم،بايد تازه روز سيزده بري سونو ببيني تخمك گذاريت كي ميشه ا ...

آره میدونم..هرکاری کردم گفتم من اینهمه رعایت کردم پسر میخام.اون گفت نه فقط دختر....بخدا جاریم رژیم کیت تخمک گذاری همه چیو رعایت کرد ولی الان دو تا دختر دازه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤