2777
2789
عنوان

چند سال پیش تخمک اهداکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 46 پست
هیچ وقت بچه رو ندیدی ؟! نشونت نداد عکسی چیزی ؟!در کل خوب کردی این رابطه رو قطع کردی

ن اصلااا دنبالشم نگرفتم شمارشون رو پاک کردم بلاکشون کردم  بعد یه مدتم خبری نشد از شون از بلک لیست درشون آوردم  نباشه توگوشیم 

من نمیگم بچه منه دنبالم نمیرم فقط تو فکرم اومد جلو نظرم یهو چحور اینو میگین خب تیکه ای از جون من بو ...

احتمالا شکل شما بلشه یا ژنتیک شما را گرفته باشه که خیلی زیاده

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلااا دنبالشم نگرفتم شمارشون رو پاک کردم بلاکشون کردم بعد یه مدتم خبری نشد از شون از بلک لیست در ...

خوب کردی 

بهش فکر نکن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله اینم حرفیه چون اسپرم یه مرد دیگه قاطیش میشه من هنوز ایناها را نفهمیدم حلال حروم بودنشو حالا تخمک ...

بدیش مثلا میگن زیاد بشه احتمال اینکه تو آینده با خواهر و خانواده خاله عمه طرف آشنا بشه و عاشق بشه بد میشه و خبر هم ندارن و ازدواج کنن 

در مورد لقاح ب اسپرم دیگه در کل نمی‌دونم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه دونفر دیگه با خون دونفر دیگه ...تو جسم دیگه ای

از نظر من فقط این نیست تخمک مهمه اگه نبود با همون بدن . خون و اسپرم اونا به تنهایی حامله میشد

پس مهمه

از نظر من فقط این نیست تخمک مهمه اگه نبود با همون بدن . خون و اسپرم اونا به تنهایی حامله میشدپس مهمه

راستش هیچ اهمیتی نداره چون اگه اونا و خون و گوشت و ...اونا نبود هم به مرحله بچه بودن نمیرسید

راستش هیچ اهمیتی نداره چون اگه اونا و خون و گوشت و ...اونا نبود هم به مرحله بچه بودن نمیرسید

مگه گفتم اونا بی تاثیره یا الان دادگاه اثبات برا کیه هست؟!

در کل میگم سخته و روحیه و دل بزرک میخاد این کار ک استاتر انجام داده و خدا هم براش بسازه ولی من نمیتونم