امروز یهو اومد جلو نظرم پسری دارم منم دخترم یک داداش داره ناتنی ولی نمیدونم کجاس و چیکارمیکنه ولی مطمینم خوشبختع مامانشو باباش خیلیییییی وضعشون خوب بود و مهربون چقدر آدمای خوبی بودن سرش سلامت یهو یادم اومد تیکه ای از وجودم یجای دیگس خدا نگه داره دختر خودمم نمیدونم کار درستی بود یا نه شاید اشتباه کردم ولی دلم میخاد بدونم چ شکلع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن اصلااا دنبالشم نگرفتم شمارشون رو پاک کردم بلاکشون کردم بعد یه مدتم خبری نشد از شون از بلک لیست در ...
خوب کردی
بهش فکر نکن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله اینم حرفیه چون اسپرم یه مرد دیگه قاطیش میشه من هنوز ایناها را نفهمیدم حلال حروم بودنشو حالا تخمک ...
بدیش مثلا میگن زیاد بشه احتمال اینکه تو آینده با خواهر و خانواده خاله عمه طرف آشنا بشه و عاشق بشه بد میشه و خبر هم ندارن و ازدواج کنن
در مورد لقاح ب اسپرم دیگه در کل نمیدونم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه دونفر دیگه با خون دونفر دیگه ...تو جسم دیگه ای
از نظر من فقط این نیست تخمک مهمه اگه نبود با همون بدن . خون و اسپرم اونا به تنهایی حامله میشد
پس مهمه
راستش هیچ اهمیتی نداره چون اگه اونا و خون و گوشت و ...اونا نبود هم به مرحله بچه بودن نمیرسید
مگه گفتم اونا بی تاثیره یا الان دادگاه اثبات برا کیه هست؟!
در کل میگم سخته و روحیه و دل بزرک میخاد این کار ک استاتر انجام داده و خدا هم براش بسازه ولی من نمیتونم