ایا دختر یا پسر حامله باشی به نظر شما باید رژیم گرفت یا نه هر چی خدا خواست میشه منم میخوام مرداد اقدام کنم که دوست دارم پسرم اردیبهشت بدنیا بیاد فقط راه حل بدید برای پسردارشدن تهران هستم دکتری سراغ دارید
گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
از نظر فیزیولوژی بستگی ب ارگاسم زن داره ینی اول زن ب ارگاسم برسه ک محیط اسیدی رحم قلیایی بشه
من اصلا ارگاسم نشدم فقط همون روز تخمک گذاری اقدام داشتیم چون قبلش چن روز نداشتیم شوهرم نتونست تحمل کنه همین برد داخل تموم شد...ولی پسر شد البته من کار خاصی نکردم برا پسر شدن سپرده بودم به خدا فقط اینو رعایت کردم که روز تخمک گذاری باشه رابطه
السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شالله سلم و سلامت به دنیا بیان خودتم اذیت نشی ،خدا دوستت داشته من یه دختر دارم خیلی تنهاست همسرم ...
تک فرزندی خیلی بده
از من به شما یه نصیحت
من خودم تک فرزندم چون مامانم بعد دوازده سال با نذر و نیاز منو از خدا گرفته.خیلی حس بدیه همیشه تنهام هیچوقت حرف دلمو نمیتونم به کسی بگم با اینکه هر امکاناتی در اختیارم بوده ولی همیشه حسرت یه خواهر یا برادر دارم