2777
2789
عنوان

ایا دختر بودن یا پسر بستگی به رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 65 پست
از نظر فیزیولوژی بستگی ب ارگاسم زن داره ینی اول زن ب ارگاسم برسه ک محیط اسیدی رحم قلیایی بشه

من اصلا ارگاسم نشدم فقط همون روز تخمک گذاری اقدام داشتیم چون قبلش چن روز نداشتیم شوهرم نتونست تحمل کنه همین برد داخل تموم شد...ولی پسر شد البته من کار خاصی نکردم برا پسر شدن سپرده بودم به خدا فقط اینو رعایت کردم که روز تخمک گذاری باشه رابطه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ما دو تا خانواده داریم  که دوقلو دارن یکی دوتا دختر یکی پسر دختر ،اونکه دوتا دختر داره راضی تره ...

اخه ادم دلش میخواد از هر دو جنس داشته باشه مخصوصا که زحمتشم بیشتره حداقل با یه تیر دو نشون بشه😁

البته من هنو تو شوکم چون اصلا تو خانواده مون نداریم نمیدونم چی شد دوتا شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ادم دلش میخواد از هر دو جنس داشته باشه مخصوصا که زحمتشم بیشتره حداقل با یه تیر دو نشون بشه😁 ال ...

یعنی اصلا نداشتین؟ قرصی چیزی نخوردی؟

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍
اخه ادم دلش میخواد از هر دو جنس داشته باشه مخصوصا که زحمتشم بیشتره حداقل با یه تیر دو نشون بشه😁 ال ...

ان شالله سلم و سلامت به دنیا بیان خودتم اذیت نشی ،خدا دوستت داشته من یه دختر دارم خیلی تنهاست همسرم راضی نمیشه دیگه بچه بیاریم

ان شالله سلم و سلامت به دنیا بیان خودتم اذیت نشی ،خدا دوستت داشته من یه دختر دارم خیلی تنهاست همسرم ...

تک فرزندی خیلی بده

از من به شما یه نصیحت 

من خودم تک فرزندم چون مامانم بعد دوازده سال با نذر و نیاز منو از خدا گرفته.خیلی حس بدیه همیشه تنهام هیچوقت حرف دلمو نمیتونم به کسی بگم با اینکه هر امکاناتی در اختیارم بوده ولی همیشه حسرت یه خواهر یا برادر دارم

نکن خواهر من دخترت گناه داره😔

نه اصلا بارداریمم ناخواسته بود اصلا نمیخواستم بچه دار شیم

ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیان

ببخشید شما چند سالتونه؟ بارداری اولتونه و اینکه رژیم غذاییتون بیشتر چیه؟ خیلی سوال شد😂 چون دوقلو دوست دارم کنجکاوم بدونم

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍
اتفاقا شوهر شما خیلی قویه که ناخواسته هم حتی میتونه باردار کنه😀

از این دید بهش نگاه نکرده بودم

خداااااااااایا شکرت که قویشو به من دادی😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😁فقط همین ۳ تا کافیه سپاااااس🤗🤗

تک فرزندی خیلی بده از من به شما یه نصیحت  من خودم تک فرزندم چون مامانم بعد دوازده سال با نذر ...

آره میدونم ما پر جمعیت هستیم خانواده همسرم همینطور ،مگه من و همسرم تا کی هستیم بچه تنها میشه دور از جونش یه بیمارستان باشه کسی نیست بره عیادتش

ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیان ببخشید شما چند سالتونه؟ بارداری اولتونه و اینکه رژیم غذاییتون بیشتر چ ...

ممنونم عزیزم

من ۲۴ سالمه.اره بارداری اولمه 

والا من رژیم ندارم همه چیم میخوریم😂😂

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فقط این به ذهنم میرسه که شوهرم جنوبیه خیلی گرم مزاجه البته نمیدونم به دوقلویی ربط داره یا نه