2777
2789
عنوان

ایا دختر بودن یا پسر بستگی به رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 65 پست
دکتر رفتین یا خودتون رژیم گرفتین؟

خودم رژیم گرفتم ولی بستگی به طبع بدنتون داره من چیزای گرم خوردم فصل بهار اقدام به بچه دارشدن کردم لبنیات وماهی ترشی کم مصرف کردم فلفل قلمی تند میخوردیم صبح زود وشب قبل خواب دارچین وزنجبیل تو لیوان دم میدادم میخوردم بادام زمینی پوست دار میخوردم خرما ارده فلفل سیاه تو غذا پیاز خام تخم مرغ محلی چندماه رعایت کردم پسر شدن دوتاشون همه چی به ارداه خداوند بستگی داره زن عرق طارونه وکاسنی بخوره مرد هم بتونه کاسنی خام بخوره...باید ببینی مزاجت چی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوتا پوزیشن بهترین پوزیشن ها برای دخول عمیق و پسردار شدن هستن

بعد از پایان رابطه

پاها را به دیواری بالا بزنید و چند دقیقا( حدود یک ربع تا ده دقیقه) نایستید...

البته بعضی ها میگن توی شکم جمع کنید 

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

هر چی خدا بخاد 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چجوری میشه یهو با جلوگیری طبیعی ناخواسته بچه دار میشین؟ یعنی بدناتون اینقد آمادس؟

آماده ی آماده منی که دوست داشتم ۱ بچه داشته باشم  از بس آماده به خدمت بودم الان ۳ تا بچه دارم😂😂😂

من شش هفته و پنج روزمه دوقلو تورو خدا دعا کنین یه دختر یه پسر شه

ما دو تا خانواده داریم  که دوقلو دارن یکی دوتا دختر یکی پسر دختر ،اونکه دوتا دختر داره راضی تره به نظر منم اگه دوتا بچه یه جنس باشن بیشتر باام بازی میکنن تا دختر پسر

اینکه میگن واسه پسردارشدن گرمی بخورید اشتباهه اتفاقا دختر میشه. باید خنکی و گرمی باهم بخورید. سردی با خنکی فرق داره. مثلا کاسنی بخورید اما ماست نخورید. گرمی هم بخورید ولی در کنارش آب عناب بخورید