2777
2789
عنوان

دنشجوهای پزشکی ووکالت بیان

295 بازدید | 46 پست

دوستان بنظرتون با پایه صفررر ولی هوش بالا میشه دوساله پزشکی و دندون شهرستان اورد؟

یا برم‌ کنکور حقوق بدم واسه وکالت؟

دانشجوی این رشته هارو داریم؟ 

از درامد و بازار کارتون راضی هستین؟

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

دوساله؟ پزشکیو یه ساله با 8 ساعت مطالعه مداوم روزانه ی مستمر ب راحتی میشه آورد تو زمان کمتر ازینم میشه تلاش بیشتر میخاد

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حقوق بخونی و بخوای وکیل بشی یا سر دفتر بشی  به اندازه کنکور پزشکی و دندون زحمت داره ... چون تعداد خیلی کمی میخوان 

شما رشته دبیرستانت چیه؟  من خودم میگم اگه استمرار و پیوستگی داری تو درس خوندن برو تجربی ...  البته اگه نداشته باشی نه تنها تجربی بلکه  تو حقوق چیز خوبی نمیشه   اگه درسخون باشی میتوتی سر دفتر یا وکیل بشی   مخصوصا سر دفترا که نونشون تو روغنه 

به هر حال من تجربی رو پیشنهاد میدم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
با پایه صفر نه ماهه هم میتونی پزشکی قبول شی

واقعا؟ مگه میشه چطور؟ من هیچیچی بلد نیستم ک

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
اگه حقوق بخونی و بخوای وکیل بشی یا سر دفتر بشی  به اندازه کنکور پزشکی و دندون زحمت داره ... چون ...

سردفتری واسه خانوماهم میشه؟ بازاکار و درامد برام مهمه

من همسرم پزشکه ،به شما پیشنهاد میکنم سراغ پزشکی نیاد چون کلا  زندگیت پر از استرس میشه

سلام عزیز دلم میشه بیشتر توضیح بدی ،چرا؟

من چون پایه قوی داشتم امسال میتونستم پزشکی بیارم اما چون مادرم بیمار شد کاراشوانجام دادم 

مطالعه من از آبان ماه ضربه خورد میخوام یه سال وایستم واسه پزشکی

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘
سردفتری واسه خانوماهم میشه؟ بازاکار و درامد برام مهمه

بله درآمدشم بالاست  ولی هر چند سال یه بار امتحان میگیرن اگه اشتباه نکنم ده سال یه بار  اما اون دفعه شنیدم که شاید ۵ سال بشه 

شما تحقیق کن تو اینترنت 

سر دفتری و وکالت هم به اندازه همون پزشکی و دندون سخته 

باید دید کدومو دوست داری  که براش تلاش کنی 

همشونم بازار کارشون خوبه اگه کارت درست باشه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
واقعا؟ مگه میشه چطور؟ من هیچیچی بلد نیستم ک

چند سالته و هوشت در چه حده یعنی یه مطلبو چند بار بخونی یاد میگیری؟ 

دوس داری کتابای تجربی رو ؟

ارادت در چه حده؟ 

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...
چند سالته و هوشت در چه حده یعنی یه مطلبو چند بار بخونی یاد میگیری؟  دوس داری کتابای تجربی رو ؟ ...

۱٨سالمه هوشم خوبه مطلبو ته تهش ۳یاربخونم یاد میگیرم 

تو کنکور انسانی راحت‌تر میتونی قبول بشی

اما مراحل بعدش سخته

هم رشته حقوق سخته،هم قبول شدن تو آزمون‌های حقوقی مثل وکالت و قضاوت و سردفتری....

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

بین هزاران هزار نفری که هر سال کنکور تجربی میدن و رتبه شون به پزشکی نمیرسه هیچکس فکر نمیکنه کم هوشه . هر کسی خوشو باهوش تر از همه میدونه

نظراتتون رو واقع بینانه کنید تا نتیجه عالی بگیرید . چطور پایه تون صفره ؟ تجربی نخوندین یا چی . 

تو کنکور انسانی راحت‌تر میتونی قبول بشی اما مراحل بعدش سخته هم رشته حقوق سخته،هم قبول شدن تو آزمون ...

من زبانم عالیه میخواستم حقوق بین الملل بشم ووکالتو خارج کشور ادامه بدم