اول زردیش ون ۱۷ بود بستری شدن اومد رو ۹ بعد شد ۱۱ دستگاه اوردم خونه شد ۷ دکتر گفت چیزی نیست دفع میشه دیروز گفتم بزار چکشون کنم شده بود ۹ دوباره خیلی ناراحتم چکار کنم الان ۱۳ روزشونه
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
صبحا خودت شیرخشت بخور یه کوچولوشم تو اب حل کن بده نی نیت بخوره
ترنجبین بخور ب اونم یکی دوتا قاشق کوچیک بده
عرق کاسنی بخور
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
خودت گرمی نخور اصلا .خاکشیر بخور تا از شیرت بهشون برسه .آب هندونه میتونی بهشون بدی خیلی خوبه .کدو خورشتی بخر بپز بزار خنک بشه بعد هم با آبش بدنشون رو بشور هم از خودشون بمال ب بدنشون جاریم اینجوری کرد زردیش رفت