2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمک

98 بازدید | 6 پست

پسرم پنجا روزشه  چندروز یبوسته شکمش کار نکرده و یکمم بد خوابه میخوام هم شکمش کار کنه هم خوابش تنظیم شه شنیدم ترنجبین خوبه چقدر بدم بهش چه موقع بدم که برا خواب شبشم بهتر باشه ؟ لطفا کمکم کنید کلافم کرده طفلی خودشم عذاب میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش رو با روغن ماساژ بده

دادم پادوچرخه زدم الان دوساعته ترنجبین دادم ولی بازم کار نکرده قبلا دوروز درمیوون یا سروز در میون میشد دفعش امروز چهاروزه چکار کنم تازه باد معدشم که خارج میشه بو بد داره 

اینجور که شما میگید بیایید کمک آدم فک میکنه دارید کمدی یخچالی چیزی بلند میکنیید😁

وقتی دوسه شب تا صب بچت زور بزنه و هی نخوبه نزاره بخوابی از یخچال بلند کردن خیلی سختره یخچال چندقییقس

وقتی دوسه شب تا صب بچت زور بزنه و هی نخوبه نزاره بخوابی از یخچال بلند کردن خیلی سختره یخچال چندقییقس

اره واقعن مادری کردن بخصوص سال اولشه کابوس ترسناکیه

کمربند هارو ببندید.  عاشق بستنی