2777
2789
خوبه عزیزم... سعی کن آروم باشی... برو سایت مس ب طلا... اونجا خیلی چیزا رو توضیح داده... حتی میتونی ...

نه زياد باهم حرف نميزنيم درموردش يعني خيلي خيلي كم

از بس كه ميترسم فكراي بد بياد توذهنش يا باز دوباره به فيلم فكركنه ميترسم حرفشو بزنم

ديش ديري ديرين ماشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که عصبی بشه حرفای بدی بم میزنه از اونش بدم میاد بعد خودش  دوساعت میاد منت کشی خو تو که میای ...

همینکه میادمنت کشی یعنی خیلی پشیمونه،ولی دست خودش نیست ازکوره درمیره شماببخش

همینکه میادمنت کشی یعنی خیلی پشیمونه،ولی دست خودش نیست ازکوره درمیره شماببخش

آره میدونم دست خودش نیست. منم میبخشمش دیگه چیکار کنم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
دوستان من شارژم داره تموم ميشه گوشيم الاناست ك خاموش  شه و گفتم كه اومدم مهموني خونه خالم با ما ...

با هم حرف بزنید... خیلی عادی و معمولی! انگار دارید راجع ب تغییر دکوراسیون صحبت میکنید!😉

بهش بگو درکش میکنی... بگو تنها نیست و خیلیا این مشکلو دارن... سایت رو بهش معرفی کن...

بگو با اینکه فیلم میبینه مشکلی نداری... ولی چون براش ضرر داره ناراحت میشی...

تو خونه هیچی براش کم نذار... غذاش، لباسش، محبت، رابطه، حتی تمیزی خونه! ب خودت برس...

وقتی با هم حرف زدید... ازش بپرس احساسش چیه؟ تا حالا پشیمون شده؟ تا حالا خواسته ترک کنه؟

رابطه اش رو با خدا بیشتر کنه... حتی اگه خودت نماز نمیخونی شروع کن ب خوندن... و نشون بده از وقتی نماز میخونی یا قرآن میخونی یا خلاصه هرکاری ک آدمو ب خدا نزدیکتر میکنه انجام میدی، چقدر حالت بهتره و باعث تغییرت شده...

وقتی کاملا در جلسات مختلف باهم حرف زدید و مطمئن شدی پشیمونه و دلش میخواد ترک کنه... اول باید تمام فیلم و عکس ها و حتی خود اینستاگرام  تلگرام رو حذف کامل کنه... کار با گوشی و لپ تاب محدود و از اون مهمتر کار با اینترنت محدود!

احتمالا بازم سراغش میره... بهش اطمینان بده بذار بهت در این مورد اعتماد کنه ک دوستشی و ناراحت نمیشی حتی اگه میشی نشون نده... توی تنهاییت گریه کن... پیش خدا گریه کن و کمک بخواه!

وقتی اونارو حذف کردید بذار یکی دو روز بگذره... باز باهاش حرف بزن از احساسش و ... بهش بگو هر موقع دوباره رفتی سراغش بهم بگو، چون تو پشیمونی ولی ممکنه بازم بلغزی ولی اشکالی نداره... باهم از پسش برمیایم... حتی اگه لغزیدی ناراحت نشو چون داری ترک میکنی و شیطون بیشتر تلاش میکنه تا اذیتت کنه... ب خدا پناه ببر و مطمئن باش خدا حواسش هست...

خیلی کار داره عزیزم، سایت مس ب طلا رو پیگیری کن... بازم سوالی داشتی همینجا ریپلای کن جواب میدم گلم😉❤️

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
نه زياد باهم حرف نميزنيم درموردش يعني خيلي خيلي كم از بس كه ميترسم فكراي بد بياد توذهنش يا باز دوبا ...

خب با هم حرف بزنید... خیلی خوبه... حتی لذت بخشه...

اون داره اذیت میشه... بهش کمک کن...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

اخلاق خوب ک زیاد داره 

اخلاق بد هاش اینان ک خیلی از جهنم میترسه مثلا میگه ب مادرم چیزی بگم جام جهنمه البته این سرپوش هستش و میدونم از مامانش میترسه و اینکه بیش از حد صبوره 

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
با هم حرف بزنید... خیلی عادی و معمولی! انگار دارید راجع ب تغییر دکوراسیون صحبت میکنید!😉 بهش بگو در ...

خيلي ازت ممنونم دوست خوبم

حرفات خيلي تاثير داشت من خيلي اروم شدم اميدوارم از پسش بربيام

برام دعا كن❤️❤️❤️

ديش ديري ديرين ماشالله
خب با هم حرف بزنید... خیلی خوبه... حتی لذت بخشه... اون داره اذیت میشه... بهش کمک کن...

فكرميكردم شايد بد باشه و باعث بشه رو مون خيلي به هم باز بشه

يعني حرف زدن راجبش بهتره؟تا اينكه سكوت كنم؟

قبلا بعضيا ميگفتن به روش نيار و فراموش كن خودش كم كم خوب ميشه.....تقريبا بهتر شد ولي كاملا ريشه كن نشده همنان ادامه داره،،...

ديش ديري ديرين ماشالله
با هم حرف بزنید... خیلی عادی و معمولی! انگار دارید راجع ب تغییر دکوراسیون صحبت میکنید!😉 بهش بگو در ...

اينكه بهش بگم اينستا رو حذف كنه يه وقت بدترش نكنه؟فكر نكنه من بهش بي اعتمادم

ديش ديري ديرين ماشالله
فكرميكردم شايد بد باشه و باعث بشه رو مون خيلي به هم باز بشه يعني حرف زدن راجبش بهتره؟تا اينكه سكوت ...

انشالله عزیزم... خدا یارت... حداقل کاریه ک میتونم بکنم همینه...

نه زن و شوهر باید راجع ب این مسایل راحت باهم حرف بزنن... ک بتونن مشکلاتشون رو باهم حل کنن...

برای اینکه ریشه کن بشه خیلی باید با هم حرف بزنید...

راجع ب حذف اینستا و فیلما:

گفتم ک مرحله اول اینه ک چند جلسه مفصل با هم حرف بزنید بعد ک کاملا متوجه شد ک کارش بده و کاملا پشیمون شد و خواست ک ترک کنه... بازم تاکید میکنم خیلی باید صحبت کنید!

فیلما و عکسا رو ک هرچی داره باید برای همیشه حذف بشه...

درمورد اینستا توجیحش کن اگه نداشته باشه راحت تر میتونه ترک کنه و کمتر وسوسه میشه...

اره درسته بايد حرف بزنيم......اميدوارم از پسش بربيام

انشالله... مطمئن باش خدا خیلی خوب کمکت میکنه...

فقط... دفعه اول و دوم ک باهاش حرف زدی انتظار جواب نداشته باش... نمیدونم قبلا چطور باهاش حرف زدی و چیا گفتی، ولی این دفعه چند جلسه احتمال اینکه باهات حرف نزنه هست... یه طوری صحبت کن و سوال بپرس ازش ک تو فکر بیفته... بعد وقت بده ک فکر کنه... دوباره مثلا یه هفته ده روز بیست روز بعد حرف بزن... بستگی ب واکنش همسرت داره...