2777
2789
ببخشيد كه ميپرسم الان چند وقته بهترشدي؟چي باعث شدي بذاري كنار ميخوام بدونم چجوري بايد كمكش كنم

۷   ۸ماهه خودارضایی روکنارگذاشتم به خاطراینکه فهمیدم چشموخیلی ضعیف میکنه ولی عکس شبایی که بخایم رابطه داشته باشیم میبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷   ۸ماهه خودارضایی روکنارگذاشتم به خاطراینکه فهمیدم چشموخیلی ضعیف میکنه ولی عکس شبایی که بخایم ...

پس بهتره منم از معايب و عواقب اين كاربراش بگم كه يكم بترسه

نه؟

ديش ديري ديرين ماشالله
اينا توحرف قشنگه ولي وقتي با هزار اميد و ارزو باكسي كه دوسش داري ازدواج ميكني ولي از همون اول ميفهمي ...

تو تلاش کن همسرت جوابتو خواهد داد و بیشتر از اون خدا... تو الان صبوری کن و حوصله ب خرج بده... مطمئن باش وقتی این مشکل حل بشه همسرت هزاربار بیشتر عاشقت میشه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
تو تلاش کن همسرت جوابتو خواهد داد و بیشتر از اون خدا... تو الان صبوری کن و حوصله ب خرج بده... مطمئن ...

راستش وقتي اولين پيامو اينجا گذاشتم داشتم با گريه مينوشتم

ازش متنفر بودم

الانم پر ازخشمم

ولي شما و استارتر اميدوارم كردين

شايد واقعا ادم خوبي بوده كه زياد به خطا نرفته.....

سعي ميكنم به خوبياش فكركنم و دوباره عاشقش بشم

فقط من يه چيزو ميخوام دقيق بدونم؛الان من بايد دقيقا چيكاركنم؟

ديش ديري ديرين ماشالله

اخلاقای خوبش اینه که دوسم داره واسه خودش چیزی نمیخره بجاش برا من میخره همیشه بفکرمه همیشه ازم دفاع میکنه نمیذاره کسی ناراحتم کنه ولی اخلاق بدش اینه که اگه عصبی بشه دعوام میکنه خیلی بعدش خودش میاد منت کشی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
اسي جان از توهم ممنونم از دست شوهرم خيلي عصبي و ناراحت بودم الان يكم بهترم دعاكن زندگيمون خوب شه ...

خواهش میکنم عزیزم،خداکنه واقعاحالت خوب شده باشه یعنی امیدوارم،آرزومیکنم برات حتماحتما

دوستان من شارژم داره تموم ميشه گوشيم الاناست ك خاموش  شه و گفتم كه اومدم مهموني خونه خالم با مامانمينا شب مونديم اينجا

من شارژرم همرام نيست

ولي برام بنويسيد

خيلي بنويسيد.....همه رو ميخونم

اندازه طومار بنويسيد از اينكه چيكاركنم دقيقا هم توي رفتارم هم ظاهر و هرچيزي كه به ذهنتون ميرسه

محرك هاي محيطي.....همه چي و همه چي....كلي بهم راهكاربدين

صبح. ك گوشيمو شارژ كردم ميخونم و جواب ميدم

بازم ممنونم ازتون

خيلي زياد❤️

ديش ديري ديرين ماشالله
راستش وقتي اولين پيامو اينجا گذاشتم داشتم با گريه مينوشتم ازش متنفر بودم الانم پر ازخشمم ولي شما ...

خوبه عزیزم... سعی کن آروم باشی...

برو سایت مس ب طلا... اونجا خیلی چیزا رو توضیح داده... حتی میتونی ازشون مشاوره بگیری...

بهت گفتم... دوستش باش! درکش کن...

باهاش حرف بزن...

راجع ب مسایل جنسی با هم حرف میزنید؟ خواسته هاتون؟ نظراتتون؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
شوهرشماکه ماشالاکلاخوبه بدیش کجابود

این که عصبی بشه حرفای بدی بم میزنه از اونش بدم میاد بعد خودش  دوساعت میاد منت کشی خو تو که میای منت میکشی چرا دعوا میکنی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏