من حدود 5 ماهه اثاث کشی کردم...از یه خونه ی بزرگ اومدم توی یه خونه ی کوچیک...وضعیت زندگیم افتضاحه...خونه مون مثل انباریه...لطفن مسخره نکنید..چون وضعیت روحی و جسمی داغونی دارم اصلن خودم نمی تونم از پس کارام بر بیام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدمتکار بگیر و یه فردی که میشناسی سلیقه داره کمک بگیر
من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
تمام مسئولیت زندگی رو دوش منه و اصلن هیچ کمکی ندارم...خرید و درس و مشق دخترم...هم دیابت دارم و هم افسردگی...دارو مصرف می کنم و کلن اوضاع میزونی ندارم..
ان شاالله خونه بزرگتر که گرفتی از همه وسایلت استفاده می کنی
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
بگرد تو نت روش های چیدمان در فضای کم رو سرچ کن ببین چطوری میدونی از فضای کوچیک حداکثر استفاده رو بکنی!الان اولشه گیجی ولی بعدش دستت میاد باید چیکار کنی!اصلا این از خصوصیات خانوم هاست خیالت راحت
باز تو اونو داری من دوساله عروسی کردم یه خونه خریدن صاحب خونه هنوز نشسته میگه تا خونه نسازم نمیرم چون فامیله هم نمیتونن چیزی بهش بگن تو یه اتاق بیست و هفت متری خونه مادر شوهر وسایلامو چیدم خیلی سختمه تو این ماه رمضون باید واسه یه غسل کردن هفت خوان رستمو رد کنیم اخرشم ادم کلی خجالت میکشه چون تو روستاهم هستیم خونه اجاره نمیدن دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...