من پسرمو که یکسال و سه ماهشه بخاطر بارداریم از دیروز تا حالا از شیر خودم گرفتمش . با قطره تلخک امتحان کردم که برا این جواب نداد آخرش چسب برق مشکی زدم به سینه ام ترسید دیگه نخورد. اون قطره تلخک واسه همه جواب میده جز پسر من که با وجود تلخی شدید بازم میخورد
من دوتا بچه هام شبها اصلا شیر نمیخوردن.وقتی بیدار میشدن بهشون شیشه میدادم.من یه دفعه از شیر گرفتم.میگن کم کم بگیری بهتره.من دخترم یک سال و ده ماهش بود روی سینه ام چسب برق زدم دیگه نیومد طرفم.پسرم هم دو سالش بود یه روز واسه کاری از صبح تا عصر بیرون بودیم.پیش مادرشوهرم گذاشته بودمش.بعد که اومدم نیومد سمتم برای شیر منم از شیر گرفتمش.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
عزیزم این تجربه من سوره والعصر رو خوندم رو ی خوراکی فت کردم دادم بخوره سر سینمو چسب برق مشکی زدم بهش گفتم پیشی خورده هرسری میخواس بهش نشون میدادم اونم دیگه نمی خواست ولی ی مدت ابمیوه شیر پاستوریزه وغذاهای مایع یراش درس میکردم شب قبل خوابش حتما بهش غذا میدادم نصف شب که بیدار میشد شیر پاستوریزه تو لیوان میدادم خیلی وابسته بود ولی سر ی هفته فراموش کرد