2777
2789
عنوان

چجوری بچه ی دوساله رو از شیر گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بچه ندارم بخدا  فقط یه داداش دارم خودم بزرگش کردم از همه چیش باخبرم😂 بهش بجای شیر خ ...

اهوم شیر خشک هم خوبه شبا بخوره 

این نصفه شب ها که بیدار میشه نهایت دوبار گشنشه بقیش فقط دوس داره سینه تو دهنش باشه

پسر منم مثل بچه شما بود خیلی وابسته بود ۱۸ماهکیش گرفتم 

یک هفته سخت میشه ولی خودشونم راحت میشن ازین وابستکی و بیدار شدن شباشون

اصلا استرس نداشته باش 

من خیلی داشتم پسرم گریه میکرد من گریه میکردم ولی بالاخره گرفتم الان ۲۲ماهه س 

من پسرمو که یکسال و سه ماهشه بخاطر بارداریم از دیروز تا حالا از شیر خودم گرفتمش . با قطره تلخک امتحان کردم که برا این جواب نداد  آخرش چسب برق مشکی زدم به سینه ام ترسید دیگه نخورد. اون قطره تلخک واسه همه جواب میده جز پسر من که با وجود تلخی شدید بازم میخورد

پسر منم مثل بچه شما بود خیلی وابسته بود ۱۸ماهکیش گرفتم  یک هفته سخت میشه ولی خودشونم راحت میشن ...

دختر اولیم خیلی راحت از شیر گرفتمش 

ولی این دختر دومیم خیلی شیطونه و زرنگه 

ای جانم پس تجربه دومتونه  من تجربه اولم بود و واقعا ی یک هفته ای گریه کردم

😍 

حالا نمیدونم 

سعی میکنم در طول روز بهش خوراکی و دسر و دمت و اینجور چیزا بدم

ولی انگار نه انگار 

یه دیگ غذا هم بخوره هنوز برای شیر خوردن جا داره 😂

من دوتا بچه هام شبها اصلا شیر نمیخوردن.وقتی بیدار میشدن بهشون شیشه میدادم.من یه دفعه از شیر گرفتم.میگن کم کم بگیری بهتره.من دخترم یک سال و ده ماهش بود روی سینه ام چسب برق زدم دیگه نیومد طرفم.پسرم هم دو سالش بود یه روز واسه کاری از صبح تا عصر بیرون بودیم.پیش مادرشوهرم گذاشته بودمش.بعد که اومدم نیومد سمتم برای شیر منم از شیر گرفتمش.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

عزیزم این تجربه من سوره والعصر رو خوندم رو ی خوراکی فت کردم دادم بخوره سر سینمو چسب برق مشکی زدم بهش گفتم پیشی خورده هرسری میخواس بهش نشون میدادم اونم دیگه نمی خواست ولی ی مدت ابمیوه شیر پاستوریزه وغذاهای مایع یراش درس میکردم شب قبل خوابش حتما بهش غذا میدادم نصف شب که بیدار میشد شیر پاستوریزه تو لیوان میدادم  خیلی وابسته بود ولی سر ی هفته فراموش کرد