انتخاب پرده و مدل برام سخت و دلهره آوره ☹بچه ها عکس بدین مدل آشپرخونه تکراریه مدل پرده بفرستید
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
نه کجاش خزه وسایل شیک یا تجملی هم یه سبکه دیگه خیلیم خوشکله تو فیلما ک هر کی پولدار تره خونش این شک ...
میگه شلوغه و از مد رفته دوستانم همین نظرو دارن
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
با ارشیتکت مشورت کنین بهتون میگن هر سبکی چطوریه و مناسب خونتون طراحی میکنه هر سبکی طرح مربوط به خودشو داره
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
نه سال ۹۷من پرده گرفتم مثلا جهاز ۲۰۰تومن به نظرت چه پرده ی میشه 😐😐😐یه زره توره که مگس نیاد تو همی ...
😘😘😘بیا بشین ور دل من خواهر
خودم ۸۸ جهاز گرفتم هنوز که هنوزه پنجره های اتاق بالا اصلا کلش لخته
الانم موندم چی بگیرم خو این همه طرح و انواع قشنگ و جیب بی پول