انتخاب پرده و مدل برام سخت و دلهره آوره ☹بچه ها عکس بدین مدل آشپرخونه تکراریه مدل پرده بفرستید
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا یک ماه دیه خونه حاضر میشه میگردن یه مدل قشنگ تر پیدا میکنم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
همینجوری خوابیده گرفتم ببخشید دیگه بعد افطار جنازه میشم
وای ممنون ازت گلم
منم همینجوری دوست دارم خیلی قشنگه
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
پشمام😨😨 چقد شلوغه من يه ثانيه تحمل اين حجم از شلوغي رو ندارم😑😑
😅😅😅منم چیزای ساده دوسدارم ولی وقتی کل وسیله هام سلنتیه و خونه م همینطور باید پرده هم بهش بخوره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
این مدل خیلی شیک و ساده و زیباس ولی الان ۹۰ درصد خونه ها این مدلو زدن و این برای خونه ی اسپرت قشنگه
به زور برام خرید مامانم میگفت باید چیزای گرون قیمت برداری😬که نگن جهیزیه ش بی ارزش بود سه سال پیش ۳۰ تومن فقط پول مبلا شد و میز غذاخوری و ست سرویس خواب و بوفه و ساعت و .... همه ست مبلا بود ولی خوب واقعا خشکلن و پشیمون نیستن ولی خودم در کل اسپرت دوسدارم
تخریب شد سلیقه م 🤣😑چشم عزیزم دنبال یه چیز بهتر میگردم
نه کجاش خزه وسایل شیک یا تجملی هم یه سبکه دیگه خیلیم خوشکله
تو فیلما ک هر کی پولدار تره خونش این شکلیه 😁
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>