2777
2789
عنوان

کیا پرده هال و پذیراییشون دلباز و زیباست بیایین عکس بدین ایده بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 66 پست
جیب بی پولو خوب اومدی 😂😂😂😂مادر شوهرم سال پیش خرید ۲ملیون بدوم مخمل واینا الان شده ۵ملیون

حالا اینا رو ولش کن بابا

تو به من بگو چرا هی میترکی؟تخمه بردار تارف نکن

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
حالا اینا رو ولش کن بابا تو به من بگو چرا هی میترکی؟تخمه بردار تارف نکن

مرسی کاربری هامو میگی 😂😂😂اولیرو چون زیاد میومدم شوهرم مجبور کرد دومیرو شرو ور گفتم اینم سومی در خدمتم😂😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی کاربری هامو میگی 😂😂😂اولیرو چون زیاد میومدم شوهرم مجبور کرد دومیرو شرو ور گفتم اینم سومی در خ ...

فدا مدا عیبی نداره تا سه نمیشد بازی نمیشد

دیگه از کنار کناره ها برو زیر سایه برو دوباره ناغافل نزننت😂😂😂

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
خونه منم سبکش کلاسيکه الان عکس پردمو ميزارم  شاید خوشت اومد

مرسی قربونت❤️

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الهی😂😂من نظرات قبلی کاربرا رو نخونده بودم عزیزم... 

فدات❤️

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
با ارشیتکت مشورت کنین بهتون میگن هر سبکی چطوریه و مناسب خونتون طراحی میکنه هر سبکی طرح مربوط به خودش ...

اره درسته مام الان گروه طراح داخلی داریم همونا پرده ارایی هم میکنن