2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میخواستم بدونم هنوزم مثل قدیما به دختر مجردا خونه نمیدن؟؟؟چون منم دوست دارم خونه مجردی داشته ...

من برای دانشگاه میام ب خانوادم میدن ولی خودم توش تنها زندگی میکنم ولی ن ب دختر هم خونه میدن چون دیگه تعداد کسایی ک میخوان خونه مجردی داشته باشن زیاد شدن نمیشه ندن هرچند هستن کسایی ک سخت گیرن گیر میدن ولی میتونی پیدا کنی 

خواستی قبول شدم میام هم خونه میشیم😂

شیراز خونه هاش در مقایسه با اصفهان گرون تر و از اهواز ارزون تر مراکز خریدش که عالی حداقل پوشاکش ارز ...

مطمئنید .چون اصفهان جاهای پاینش پول پیشش از ۶۰ ۷۰ تومن شروه میشه

ببخشید میخواستم بدونم هنوزم مثل قدیما به دختر مجردا خونه نمیدن؟؟؟چون منم دوست دارم خونه مجردی داشته ...

ن بابا فک نکنم

مثلا سمتای خیابون خلیلی و اون اطراف کلا پر از خوابگاه و خونه مجردی واسه دانشجوها و شاغلاست

کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم
قیمت اون ورا رو نمیدونین ؟ 

نه والا ولی قطعا ارزون نیس

چون منطقه نسبتا خوبی هست

ب مرکز خرید و مترو و پایانه اتوبوسم نزدیکه

کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم