2777
2789
عنوان

کسی هفته 33 زایمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113143 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم دوقلو بودن؟؟  منم سر این نی نی از اول ریسک زایمان داشتم

بله گلم.‌دستگاه نرفتن.‌چون از هفته ی ۳۰ بتا زدم ریه شون رسیده بود. فقططط استراحت کن و از استرس دوری کن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
شما کدوم شهری عزیزم؟؟؟ وزن نی نی چطور بود؟؟  علائمت چی بود؟ و اینکه اگه تهرانی کدوم بیمار ...

تهرانم.من دو قلو باردار بودم .فشار خون بالا گرفتم یکدفعه.و دکترم گفت برا همتون  خطرناکه و بهتره جراجی بشی .بچه هام به لطف خدا الان نه ساله و صحیح و سلامتن.هرچند اون موقع هر کدوم یک کیلو و نیم بودن و پانزده روز تو دستگاه😊

بیمارستان نجمیه زایمان کردم و عالی بود هم دکتراش هم امکاناتش .تا جایی که میدونم هم بهترین مراقبت های ویژه  نوزادان رو داره

بله گلم.‌دستگاه نرفتن.‌چون از هفته ی ۳۰ بتا زدم ریه شون رسیده بود. فقططط استراحت کن و از استرس دوری ...

مرسی مهربون منم فردا میرم دکتر حتما ازش میخام که آمپول بده که خیالم راحت بشه 

خدایا خودت کمکم باش
تهرانم.من دو قلو باردار بودم .فشار خون بالا گرفتم یکدفعه.و دکترم گفت برا همتون  خطرناکه و بهتره ...

مرسی مهربونم خیلی ممنون خدا کوچولوهات و حفظش کنه 

خدایا خودت کمکم باش
نمی‌دونم من اینقدر مشکلات و آزمایش خودم داشتم. اصلا آزمایشات و سونو معمول که همه میدن رو نداشتم. ...

الهی 

ان شاء الله همیشه تنت سلامت باشه  

من پسرم وزنش تو هفته 28 

1200  بود 

خدایا خودت کمکم باش
خب پس مراقب باش استراحت کن دو هفته دیگه هم بمونی عالیه

پناه بر خدا ان شاء الله خدا کمک م باشه 😔 خیلی نگرانم هم برای بزرگه هم برای توراهی چون شهر غریبم و کسی و ندارم که با خیال راحت پسر بزرگم و بسپارم بهش

خدایا خودت کمکم باش
مرسی مهربونم خیلی ممنون خدا کوچولوهات و حفظش کنه 

تو هم نگران نباش 

فقط اگه دکترت احتمال زایمان زود رس میده بهش یادآوری کن که بهت آمپول بده برای تشکیل ریه های جوجو که بعدا دچار مشکل نشه کاری که دکتر من با تدبیر و مهارت خودش برام انجام داد و یه عمر منو همسرم دعا گوش هستیم

الان چقدر سن دارن؟

الان ۶سالن گلم😁

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀