2777
2789
عنوان

کسی هفته 33 زایمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113182 بازدید | 60 پست

تا میتونی استراحت کن

وقتی زود به دنیا میان،فکر کن زن زایو باید بالای سرش باشی.

باید چشم پزشکی و شنوایی سنجی ببری

زردی بگیره چون وزن کمه با کمترین درجه زردی بستری میشه.

استراحت کن نابود دنیا نیاد رشد کامل بکنه.خودتم اذیت نشی.

انشالله به سلامتی فارغ بشین

مرسی مهربون منم فردا میرم دکتر حتما ازش میخام که آمپول بده که خیالم راحت بشه 

اره افرین.‌حتما اصرار کن.‌منم با اصراره خودم واسم نوشت. انشاا...که خیره گلم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم نگران نباش  فقط اگه دکترت احتمال زایمان زود رس میده بهش یادآوری کن که بهت آمپول بده برای ...

فداتشم ان شاء الله فردا میرم پیشش من یبار اولی و طبیعی آوردم و این درد های امروزم مث شروع دردای اون موقع مه 

خدایا خودت کمکم باش
اخی،خب بفرستش شهرستان یا بگو کسی بیاد پیشت

بابام شرایطم نمیدونه ولی داره شب میاد خونه م برای کاری  چند روز پیشمه ولی مامانم نیومده 

پسرمم کوچولوعه😔 2 و نیم سالشه 

خدایا خودت کمکم باش
تا میتونی استراحت کن وقتی زود به دنیا میان،فکر کن زن زایو باید بالای سرش باشی. باید چشم پزشکی و شن ...

فدات مرسی دوستم دعا کنید برام 

خدایا خودت کمکم باش
 فداتشم ان شاء الله فردا میرم پیشش من یبار اولی و طبیعی آوردم و این درد های امروزم مث شروع دردا ...

اگر به زایمان شک داری حتماااا بزنگ دکترت و بگو بهش که سریع بری بتارو بزنی. بتا رو تا فردا دو دوز بزنی ریه ی بچه میرسه و دستگاه نمیره.‌بدو دختر.‌به منشیش بزنگ.‌نهایت به یه دکتر یا مامای دیگه بزنگ

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اگر به زایمان شک داری حتماااا بزنگ دکترت و بگو بهش که سریع بری بتارو بزنی. بتا رو تا فردا دو دوز بزن ...

نیستش امروز 😔 آره اینم میشه ببینم دکتر پیدا میکنم الان مطب باشه 

خدایا خودت کمکم باش
نیستش امروز 😔 آره اینم میشه ببینم دکتر پیدا میکنم الان مطب باشه 

معطل نکن.‌به منشی یه پزشک دیگه بزنگ .راهنماییت میکنه. میری از داروخانه میگیری میزنی.‌کاری نداره

‌من خودم واسه خودم میزدم چون استراحت مطلق بودم. البته پرستاری خوندم

معطل نکن.‌به منشی یه پزشک دیگه بزنگ .راهنماییت میکنه. میری از داروخانه میگیری میزنی.‌کاری نداره ‌من ...

مرسی عزیزم چشم حتما الان میزنم 

خدایا خودت کمکم باش
خدا حفظشون کنه.مال منم ۷ ونیم ماهه هستن

عزیزممم. خدا حفظشون کنه انشاا...❤🤗🙏

فداتشم ان شاء الله فردا میرم پیشش من یبار اولی و طبیعی آوردم و این درد های امروزم مث شروع دردا ...

انشالله خیره بسپر به خدا کوچولوتو عزیزم .موقع زایمانت برا ما هم دعا کن

باباتم اومد بگو نمیتونی سرپا باشی باباته دیگه تعارف نداری که

نه از اون لحاظ نمیگم از اینکه بودنش پیش پسرم خیالم و راحت میکنه از اون لحاظ میگم چون پسرم وابسته بابامه

خدایا خودت کمکم باش