2777
2789
عنوان

کسی هفته 33 زایمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113184 بازدید | 60 پست
ن اونجور منظم نیست گاهی نینی خودش سفت میکته چون آپاندیس عمل کردم دردم بخاطر اونع

الهی ان شاء الله به حق همین ماه عزیز به موقع بغل بگیری و سالم باشه عزیزم 

خدایا خودت کمکم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول ریه زدی؟  دوست من ۳۲ زایمان کرد

نه عزیزم دکترم گفت مراعات کن  

بخاطر کرونا گفت کورتون داره بدنت صعیف میشه 

چون دهانه رحمم باز نشده بود 

خدایا خودت کمکم باش
الهی ان شاء الله به حق همین ماه عزیز به موقع بغل بگیری و سالم باشه عزیزم 

سعی کن فقط استراحت کنی من دوستم هفته 35 زایمان کرد و بچه ده روز تو دستگاه بود ولی الان خوبه مشکلی نداره 

بهرحال بخش نوزادان بیمارستان لاله از همه جا بهتره 

سعی کن فقط استراحت کنی من دوستم هفته 35 زایمان کرد و بچه ده روز تو دستگاه بود ولی الان خوبه مشکلی ند ...

بیمارستان لاله تهرانه عزیزم؟ 

خدایا خودت کمکم باش

من ۳۳هفته بچه هام ۲ و دو و صد گرم بودن و بدنیا اومدن.‌سرکولاژی بودم و استراحت مطلق. با این حال زود بدنیا اومدن.‌کلا بارداری های ریسکی داشتم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
نی نی رفت دستگاه؟ چند کیلو بود 

آره حدودچهل روز رفت تو دستگاه خیلی سختی کشیدم وزنش یک وچهارصدبود

ان شالله شماسروقت زایمان میکنید اگرم خدایی نکرده زوددنیابود فک نکنم زیادبره تودستگاه 

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

من ۳۳هفته بچه هام ۲ و دو و صد گرم بودن و بدنیا اومدن.‌سرکولاژی بودم و استراحت مطلق. با این حال زود ب ...

ای جانم دوقلو بودن؟؟  منم سر این نی نی از اول ریسک زایمان داشتم

خدایا خودت کمکم باش
آره حدودچهل روز رفت تو دستگاه خیلی سختی کشیدم وزنش یک وچهارصدبود ان شالله شماسروقت زایمان میکنید اگ ...

توکل بخدا عزیزم خدا کوچولوتو برات حفظش کنه 

خدایا خودت کمکم باش