2777
2789
عنوان

کسی هفته 33 زایمان کرده؟

113088 بازدید | 60 پست

دخترا کسی بوده هفته 33 زایمان کرده باشه وزن نی نی چطور بود من ریسک زایمان زود رس دارم امروز هم از صبح دل درد کمر درد 😔 انقباض هام از هفته 24 شروع شده و دارو میخورم از هفته 29 هم خونریزی و لک دارم 

خدایا خودت کمکم باش
منم‌احتمال‌زایمان زود رس دارم یکم شکمم درد میکنه انقباض برا زایمان چن دیقه ی بار میگیره؟

فاصله برای زایمان منظم باشه باید و زمانش کم درد طولانی 

انقباص ها با استراحت و گرم نگه داشتن خوب نشه انقباص زایمانه 

خدایا خودت کمکم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ۳۳ هستم....فقط بخواب و شیافاتو مرتب بزن لالاقا یه دو سه هفته دیگه بمونه

من دکترم که هفته 29 رفتم هیچ دارویی جز دارو برای انقباص نداد 😔

خدایا خودت کمکم باش

هفته بیست و شش هم بچه بدنیا اومده و سالم بوده اگه خدا بخواد میمونه از خدا بخواه و به خودش توکل کن  هر چند که نوزاد نارس خیلی سخته و زحمت میخواد بزرگ کردنش من هفته ببست و هفتم  چند روز درد دارم امروزم خون تو ادرارم بود  نمیدونم سنگ کلیه دفع کردم یا بچه رو مثانه ام فشار اورده بود 

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
من 32هفته زایمان کردم  اگه زایمانت زود رس هست بیمارستانی انتخاب کن که nicu مجهزی داشته باشه&nb ...

شما کدوم شهری عزیزم؟؟؟ وزن نی نی چطور بود؟؟  علائمت چی بود؟ و اینکه اگه تهرانی کدوم بیمارستان رفتی 

خدایا خودت کمکم باش
 هفته بیست و شش هم بچه بدنیا اومده و سالم بوده اگه خدا بخواد میمونه از خدا بخواه و به خودش توکل ...

توکل به خدا من یه پسر کوچولو دارم که بخاطر اون اصلا نمیتونم استراحت کنم 😔

خدایا خودت کمکم باش
 هفته بیست و شش هم بچه بدنیا اومده و سالم بوده اگه خدا بخواد میمونه از خدا بخواه و به خودش توکل ...

ان شاء الله صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم 

خدایا خودت کمکم باش