2777
2789
عنوان

تاپیک فلفلی 62 ازدواج

251 بازدید | 19 پست

چرا تعطیل شد من سوال داشتم یکی بگه لطفا

من متوجه نشدم ی ساله زندگی میکنن بعد لایف استور  هیپیی تور  چی هست خانـواده سنتی ببخشید من هنگ کردم واقعا  

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

کودوم بود؟

نمیدونم الان گذاشت در هین حدشرو من خوندم میخاستم سوال کنم اینا چی هست معنیش تعطیل شد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا هیچکسی معنیشو نمیدونه ب منم بگه

یه جریان آزادی خواهن که به جامعه کار ندارن فقط دنبال عشق و دوستی و آرامش و این چیزان

اهان ممنون نشنیده بودم ممنون جواب دادی

خواهش کلا خیلی وقته گروهاشون دیگه نیست منم تعجب کردم شنیدم بینش جالبی نیست آزادی جنسی زیادی دارن ...

ولیمن نشنیده بودم عزیزم تازه شنیدم اولش فکرکردم خارج زندگی میکنه تعجب کردم گفت خانواده سنتی به هر حال ممنون ک جوابم دادی

خواهش کلا خیلی وقته گروهاشون دیگه نیست منم تعجب کردم شنیدم بینش جالبی نیست آزادی جنسی زیادی دارن ...

چرا نيست هست خيلي هم زياد هست تو همين ايران اينكه شما سبك زندگيت اين نيست دليلي نميشه بقيه ادمهارو قضاوت كني ، ايا من شمارو قضاوت ميكنم كه چرا لايف استايل زندگي فلانه پس لطفا من رو قضاوت نكنيد ممنون 

سوالمو پاك كردن ولي چي رو متوجه نشدي ؟

اینکه توی ایران ازدواج اینجوریم هست و هیپی تور چیه حانواده سنتی چجور اجازه دادن دخترشون با ی نفر یک سال تو ی خونه باشه برام قابل هضم نبود ک ی دوستی لطف کردن جوابم دادن

چرا نيست هست خيلي هم زياد هست تو همين ايران اينكه شما سبك زندگيت اين نيست دليلي نميشه بقيه ادمهارو ق ...

شما که لایف استایلت هیپی هست چرا اینقد زود جوش میاری آروم باش عزیزم ریلکس کن یکم

من اصلا شما رو نمیشناسم که درباره خودتون و لایف استایلتون بخام قضاوتی کنم

فقط دوستمون یه سوال پرسیدن منم جواب دادم و با توجه به مطلبی که چن سال پیش خونده بودم هیپی تو آمریکا خیلییی کاهش پیدا کرده تو ایرانم که آمار دقیقی وجود نداره که اینجور شما مصرانه میگی خیلیی زیاد شده هیپی

شما یکم بیشتر به لایف استایلت پایبندباش گل

چي ميگي واقعا وقتي از چيزي آگاهي نداري لطفا نظر نده برو حتما تحقيق كن شايد خوشت امد تو هم روش زندگيتو عوض كردي و تو هم شدي ادمي كه براش چيزهايي مقدسه كه براي تو الان نيست و داره از تو خيلي راحتر زندگي ميكنه فقط در يك مورد در باره ي استايل انتخابي زندگيم بگم كه ادمها براي من و امسال من دسته بنديشون به مال و ثروت و قيافه و ماشين و ...... نيست فقط و فقط انسانيت
حالا برو و در مورد لايف استايل من تحقيق كن ببين من راحتر زندگي ميكنم يا تو ؟؟؟؟

چي ميگي واقعا وقتي از چيزي آگاهي نداري لطفا نظر نده برو حتما تحقيق كن شايد خوشت امد تو هم روش زندگيت ...

اولا خود شما به عنوان نمونه ای از هیپی کل بینش یه کشور رو به این جنبش نابود میکنه(البته اگر واقعا هیپی باشین که با این رفتارای پرخاشگرانه بعید میدونم)

شما که به ثروت بی توجه هستین و انسانیت براتون مهمه بهتره تو طرز رفتارتون یه تجدیدنظری کنین

دوما لایف استایل من به شما ارتباطی نداده

سوما دیگه جواب پست های بی معنی و پراز عصبانیتتون رو نمیدم

موفق باشید

اینکه توی ایران ازدواج اینجوریم هست و هیپی تور چیه حانواده سنتی چجور اجازه دادن دخترشون با ی نفر یک ...

برات يه ذره توضيح ميدم كه متوجه بشي

ادمهاي هيپي اون دسته اي كه دوستمون فرمودن نيستن براشون  ارزشهایی مثه نوع دوستی ، عرفان ، صداقت ، شادی ، عدم خشونت و حفظ آزادی های فردی ،ادبیات ، موسیقی و رقص و صنایع دستی علاقه دارن و معمولا از غذای سالم و بدون مواد شیمیایی استفاده میکنن .توی جامعه ایده آل هیپی ها اثری از سلسله مراتب سلطه ، پدر سالاری ، نژاد پرستی ، مصرف گرایی ، بیگانگی و تقدس ادیان خاص نمیبینید و به جای این ها این افراد خیلی به گوناگونی مذهب و فرهنگ و آزادی های جنسی اعتقاد دارن و بهش احترام میذارن .