2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم. ببینید من دارم توی بیمارستان شریعتی انجام میدم. همه روزه به جز روزهای تعطیل بیا بخش نازا ...

سلام ببخشید اگه همون روز بریم نوبت میدن که ویزیت بشیم ؟من هرچی سعی میکنم اینترنتی بگیرم نمیشه نوبتا پره 

سلام ببخشید اگه همون روز بریم نوبت میدن که ویزیت بشیم ؟من هرچی سعی میکنم اینترنتی بگیرم نمیشه نوبتا ...

سلام عزیزم. شرمنده دیر جواب دادم. من تازه الان پیامتون رو دیدم. رفتید شریعتی؟ کارتون رو شروع کردید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. شرمنده دیر جواب دادم. من تازه الان پیامتون رو دیدم. رفتید شریعتی؟ کارتون رو شروع کردید؟& ...

سلام عزیز اره رفتم گفت عکس رنگی و پاپ اسمیر بده بیا پرونده آی وی اف باز کرد برام یه سری آزمایش از همسرم گرفتن 

سلام عزیز اره رفتم گفت عکس رنگی و پاپ اسمیر بده بیا پرونده آی وی اف باز کرد برام یه سری آزمایش از هم ...

خب خدا رو شکر عزیزم. انشاا... به سلامتی گلم. من با اولین انتقال دوقلو باردار شدم. بعد از دو قلوها هم طبیعی باردار شدم گلم انشاا... به لطف خدا به زودی نتیجه میگیرید عزیز دلم. 

خب خدا رو شکر عزیزم. انشاا... به سلامتی گلم. من با اولین انتقال دوقلو باردار شدم. بعد از دو قلوها هم ...

سلام عزیزم رفتم شریعتی پیش اورولوژی گفت فقط ده درصد شانس باروری با میکرو هست بخاطر دی آف آی و تحرک صفر