2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر هزینه ات چقدر شد دکتراش چه جوری بودن دکترت کی بود؟دانشجوهامعاینه میکردن یادکترها

سلام عزیزم. من تا الان حدود 5 تومن هزینه ام شد با پانکچر و داروها. و تمام مراحل و آزمایشات خودم و همسرم. نه دکترها معاینه میکنن. دانشجو نیست. خدایی بیمارستان شریعتی دکترهای خوبی داره. 

5 تا تخمک داشتم. 5 تاش هم جنین شد. ولی دکتر آزمایشگاه بهم گفت کیفیتشون متوسطه عزیزم. دعا کن برام بمو ...

ایشالله که خیر

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
ببخشیداستارترچه جوری وقت بگیرم مبشه بگی اول کجاوقت بگیرم چون هرچقدرمیبینم بخش آی وی اف نداره ؟

سلام عزیزم. ببینید من دارم توی بیمارستان شریعتی انجام میدم. همه روزه به جز روزهای تعطیل بیا بخش نازایی. باید تا 8 صبح اونجا باشی. من همیشه 7 اونجام.زیاد شلوغ نیست کارت رو به موقع انجام میدن عزیزم. دکترهای خوبی داره شریعتی. 

سلام عزیزم. ببینید من دارم توی بیمارستان شریعتی انجام میدم. همه روزه به جز روزهای تعطیل بیا بخش نازا ...

من تونوبت دهی ۲۴اینترنتی میخواستم بگیرم بلدنبودم یه دکترزنان وزایمان دکترموسوی بود میشناسی؟بخش نازایی کجاست جداهست ؟اومدم بگم بخش نازایی ؟

من تونوبت دهی ۲۴اینترنتی میخواستم بگیرم بلدنبودم یه دکترزنان وزایمان دکترموسوی بود میشناسی؟بخش نازای ...

عزیزم من بیمارستان شریعتی ای وی اف کردم. امروز آب آزمایشم رو گرفتم. خدا رو شکر مثبت بود. برای بخش نازایی توی ساختمان اصلی هست. وباید حضوری بری عزیزم. تا 8 صبح اونجا باش. 

عزیزم من بیمارستان شریعتی ای وی اف کردم. امروز آب آزمایشم رو گرفتم. خدا رو شکر مثبت بود. برای بخش نا ...

عزیزم تبریک میگم مبارک باشه سالم بغل کنی .لطف میکنی به سوالات من جواب بدی ممنون میشم .برای رفتن به بیمارستان شریعتی اول باید دکترزنان توبخش زنان  معاینه کنه بعداون بفرسته بخش نازایی یا نه همون اول یه راست بایدرفت بخش نازایی  نوبت کرفت ؟

عزیزم تبریک میگم مبارک باشه سالم بغل کنی .لطف میکنی به سوالات من جواب بدی ممنون میشم .برای رفتن به ب ...

ممنونم فداتشم. انشاا.... قسمت همه چشم انتظارا بشه گلم. ببین مستقیما برو بخش نازایی. اگه الان زیر نظر پزشکی هستی ازش بخواه با شرح مشکلت یه نامه بهت بده بری بخش نازایی. 

منطورم اینه شمااول رفتی بخش زنان پیش متخصص نازایی مثل دکترخسینی بعداون نامه دادبرای بخش نازایی 

ببین عزیزم من اول کلا ززیر نظر یه دکتری بودم. اون تشخیص داد من طبیعی باردار نمیشم. بعد یه نامه داد بهم رفتم بخش نازایی بیمارستان شریعتی.