lcan مدیر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 220 عنوان یعنی حامله ام | مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 65 پست دوروز بعد پریودم رابطه محافظت نشده داشتم روز بعدش شروع کردم ب خوردن ال دی تا الان ک ۱۳روز میگذره.از دیروز تهوع شدید دارم.فک میکردم تا زمان تخمک گذاری امکان بارداری خیلی کمه بخاطر همون بیخیال بودم بعدم تنبلی خفیف دارم گفتم دیگه قطعا حامله نمیشمنظرتون چیه دیروز | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6038 خیلی اعصابم خورده تست زدم متفی بود ولی میگن زوده نمیدونم چکار کنم برو ازمایش خون اینقدرم زعفران و اویشن گرمی بخور بشی شنیدم لتروزول هم اوایل حاملگی میندازه
درسانفسم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 4791 چرا قربونت برم نگو توروخدا من ۸ ماهه درگیرم الان دیگه نفسمم بالا نمیاد تنها جایی ک یکم ارومم کرد مشا ... خدا نکنه عزیزم اصلا دست خودم نیست حتی مشاوره هم فایده نداشت
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6038 خدا نکنه عزیزم اصلا دست خودم نیست حتی مشاوره هم فایده نداشت اخه بعد زایمان بدتر میشی اگه الان کنار نیای حیفه بچه هات مادر میخوان
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 4803 برو ازمایش خون اینقدرم زعفران و اویشن گرمی بخور بشی شنیدم لتروزول هم اوایل حاملگی میندازه لتروزل گیرم میاد داروخونه؟قصد داشتم برم آی یودی بزارم هی امروز و صبح کروم با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
درسانفسم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 4791 اخه بعد زایمان بدتر میشی اگه الان کنار نیای حیفه بچه هات مادر میخوان خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم کنار بیام
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6038 خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم کنار بیام میدونم مثل من فکر نکن اوضاع خوب میشه منم ۸ ماه فکر میکنم بلاخره درست میشه