2777
2789
عنوان

چجوری جلوی شوهرمو بگیرم😢

537 بازدید | 22 پست

شوهرم اول نماز میخوند روزه میگرفت الان نمیخونه  تازگیاهم فیلمای مستهجن میبینه زیاد  بروی خودم نیاوردم ولی همینجوری گفتم دوسندارم ببینی خیلی بدم میاد چند روزه رفتارشم باهام سرد شده چیکار کنم ک لج نکنه  توروخدا شما همچین تجربه ای داشتین چجوری برخورد کردین با اینکاراش داره خودشو از چشم میندازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز نخوندنشو نمیدونم..ولی بیشتر مردا بخاطر اینکه چیزی یاد بگیرد میرن طرف این فیلما البته به نظر من،،،هرچند درست نیست

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏

ببین عزیزم ما هرچی بگیم وتو انجام بدی بد میشه چون ما انسانهارو شوهرتو نمیشناسیم باید از ی مشاور کمک بگیری ک بلده این کاره

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
عزیزم مثلا واس نماز صبح ک بلند میشی برو بگو مثلا رضا جان عزیزم پاشو نمازه اینجوری دوباره عادتش بده ب ...

خیلی باهاش حرف زدم قبول نمیکنه حالا نماز روزش ب کنار حسابش با خداس الان با اینکاراش داره دیوونم میکنه احساس میکنم داره بهم خیانت میشه چون دیدن اونا هیچ فرقی با خیانت واقعی نداره

حالا نماز خوندن و‌این ها که به شما مربوط نیست تصمیم خودشه انا راجب فیلم هم بنظر صحبت کن یا برید پیش مشاور 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿