2777
2789
عنوان

اموات بی وارث و بدوارث

36 بازدید | 3 پست

سلام.

خدا ،خیلی مهربون هست مثلا وقتی شما ی صلوات میفرستی و این صلوات رو هدیه میکنی به ۱۰۰ نفر!

خدا از بس مهربون هست که میاد ثواب یک صلوات رو به تک تک این آدما میده  

حالا شما به هر تعداد هدیه کنی به همشون میرسد ...

لطفا موقع اموات خودتون به یاد بی وارث و ببدوارث و حتی ارواح سرگردان برزخ حتی اون که خودکشی هم کرده باشید.

بچه ها، ی مادر حتی بچه بدش رو هم  دوس داره...برا همین سعی میکنه به یجوری کنه بچش شرمنده کسی نباش.

خدا، خیلی مهربون تر از مادر، 

خدا دوست داره ،تک تک ما بریم ته بهشت.

اصلا بریم رفیقش شیم...خدا ما رو برا خودش خلق کرده و همه چیز رو برای ما 😍😘

حتی ، اون روح سرگردان برزخ ، حتی اوتکه خودکشی ککرده حتی همون هم برا خدا عزیز هست.اگه عزیز نبود که پل ارتباط بین مرده وزنده نمیذاشت.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شما برا اونا دعا کنید.

مطمئن باشید خدا هم خوشش میاد و جواب خیر تون رو میده .

شما فقط موقع نیت همش ۴ پنج کلمه اضافه میگید.همین

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

تاپیک هایی هم هست مه عنوان کردن ،از این کار حاجت گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفی شاید خودمون ی روز جز اون بیوارث یا بدوارث ها شدیم..