2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شربتی جدیدا اومده خیلی خوشمزه هم هست محشره برای یبوست کودکان .اسمش لاکسا پلاس .لز داروخونه بگیرید ...

عزيزم متونم ب نوزاد دو ماهه ام بدم؟؟اونم همين مشكلي دارد

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
ازاین ب بعد میگیرم تو خونه بمونه لازم میشه امروز موز دوتا خورد نمیدادم بهش باباش لوسش کرد فکنم بخاطر ...

موزم یبوست میاره...

الان بهترین کار ماساژ مقعد و اب ولرمه..

میتونی ی چیزی مثل گوش پاکنم چرب کنی اروم اروم مقعدشد ماساژ بدی

ترنجیین هم خوبه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
موزم یبوست میاره... الان بهترین کار ماساژ مقعد و اب ولرمه.. میتونی ی چیزی مثل گوش پاکنم چرب کنی ار ...

ماساژ دادم یکمم براش روغن شیاف کردم خداروشکر یکم بیرون روی کرد

عزيزم متونم ب نوزاد دو ماهه ام بدم؟؟اونم همين مشكلي دارد

راستش روش نوشته کودکان ولی دوماهه فکر نکنم بشه داد کلا زیر یکسال خیلی با احتیاط باید دارو داد .بچه دوماهه تون شیر مادر میخوره یا شیرخشک ؟

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
ماساژ دادم یکمم براش روغن شیاف کردم خداروشکر یکم بیرون روی کرد

خب خداروشکر انشالله همیشه تنش سالم باشه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
راستش روش نوشته کودکان ولی دوماهه فکر نکنم بشه داد کلا زیر یکسال خیلی با احتیاط باید دارو داد .بچه د ...

شير خشك مخوره عزيزم

شیرخشک هایی که ترکیبات پروبیوتیک بالاتری دارن مانع یبوست توی نوزادان هستن .فعلا آپتامیل بالاترین ترکیبات پروبیوتیک رو داره .البته باز هرچی صلاح دکتر بچتون هست .

شیرخشک هایی که ترکیبات پروبیوتیک بالاتری دارن مانع یبوست توی نوزادان هستن .فعلا آپتامیل بالاترین ترک ...

اها ممنونم عزيزم....بايد ببرمش دكتر....اكر بهش اب الو بدم ضرر دارد؟ب اندازه يك قاشق

اها ممنونم عزيزم....بايد ببرمش دكتر....اكر بهش اب الو بدم ضرر دارد؟ب اندازه يك قاشق

به نظرم ندی بهتره یعنی دکترها خیلی حساسن که به بچه زیر پنج ماه نباید چیزی داد وکرنه قدیمی ها همه چی میدادن!