2777
2789

شما هر چی الان بدی فایده نداره چون از مقعد خشک هست....شیاف گلیسرین بگیر بزار خوب با دستت پشتش بگیر در نیاد....بعد چند دقیقه مدفوع میکنه....بعد اون دیگه مواظب باش یبوست نگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک شیاف استامینوفن بزار البته اگه شیافت برای کودک نداری  شیاف بزرگسال رو یک سومشو استفاده کن ... احتمالا بچه یبوست شده... بعدش از غذاهای ملین بهش بده بخوره آب میوه زیاد بده بخوره

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

دوستان برای بچه ۸ ماهه هم راهکار بدید

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

شربت با خاکشیروتخم شربتی بده بهش بعد کمرو شکمشو باروغن ماساژ بده 

کمرشوازبالا تا پایین ماساژ بده

شیاف بزن

انجیربخیسون باابش بده بخوره

چیزترش بده

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
خواهر زاده من به درجه ای رسیده بعد پی پی هورا میکشیم😂😂😂جدیدا آب هویج میدیم بهش بهتر شده

یه شربتی جدیدا اومده خیلی خوشمزه هم هست محشره برای یبوست کودکان .اسمش لاکسا پلاس .لز داروخونه بگیرید .بچه من راحت شد از یبوست

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
یه شربتی جدیدا اومده خیلی خوشمزه هم هست محشره برای یبوست کودکان .اسمش لاکسا پلاس .لز داروخونه بگیرید ...

والا شربت هم میگیریم براش ولی نمیدونم اسمش چیه😂مشکلات گوارشی خیلی بده

من زیستنم قصه مردم شده است یک تو وسط زندگی ام گم شده است.