2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دانش آموزا توی کلاس های مجازی آدمو تا مرز جنون میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 102 پست
والا مجازی که راحت تره نیم ساعت از هر کلاسو میشه به بهونه نت زد البته قصد توهین ندارم در ضمن گلم شم ...

نه عزیزم اصلا راحت نیس. اونی که دنبال نون حلاله، با جون و دل، و هر ساعت از شبانه روز داره جواب بچه ها رو میده

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی عزیزمن؟ ... من یبار یه پست تو اینستا دیدم خونم بجوش اومد ... حیف که تو شخصیت من نیست با امثا ...

انتقاد میکنین تحمل انتقاد روهم دارین عزیزم؟

کاش همونطور که سامانه نظارت میشه رو کلاسای درس حضوری هم نظارت میشد واقعا

والا مجازی که راحت تره نیم ساعت از هر کلاسو میشه به بهونه نت زد البته قصد توهین ندارم در ضمن گلم شم ...

نمیشه پیچوند درسی که انروز میده اداره و اداره کل مستقیم میبنه طبق برنامه درس میدن

براشادی روح امواتم صلوات    
خواهرمن دوازدهمه خیلیم درسخون میگه معلما یه روز میان یه روز نه میانم میگن ده بیس صفحه بخونین بعد میر ...

گل من ... من که گفتم ریاضی و علوم فرق میکنه

دینی ولی خط کتابه دیگه ... ولی مادر من به خاطر اینکه نهما امتحان استانی دارن خوب براشون وقت میذاره و امتحان میگیره که خوب مسلط شن

من حق میدم که ممکنه بعضی معلما کم کاری کنن

ولی یه عده ناحق قضاوت میکنن

نه راحت نیست اینطور به نظر میاد شوهر من میگه کی مدرسه باز میشه بری مدرسه لااقل بعد مدرسه بتونیم باهم باشیم و گوشی دستت نباشه

شوهر من کارمنده سابقش از من کمتره حکمش ک۶ نزدیک دو  تومن از من بیشتره با مزایا هم سه برابر من میگیره

اونایی ک میگن حقوق میگیره 

همونایی هستن ک میرن دور دور تا پرستارا اعتراض میکنن میگن حقوق  میگیره

شرایط جامعه سخت هست سخت ترش نکنید

چرا فکر میکنیم همه نوکر ما هستن 

نسل بد پرورش میدین بخدا 

طلبکار و پرو 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
راست میگه دیگه معلم هستن خدمتکار ۲۴ساعته نیستن ک حقوق میگیرن اصلا یه میلیارد حقوق بگیرن حرف همه ...

کاملا با حرفتون موافقم. اون شاگردی که واسه معلم تعیین تکلیف میکنه که فلان ساعت درس ندین و امتحان نگیره چی؟ 

ببخشید، ولی واقعا بعضی هاشون خیلی پرو هستن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

حالا هی میگن معلم معلم همه چیش خوبه و اینا حتی توی این ایام که همه معلما شبانه روز تلاش کردن یکی ی تشکر خشک و خالی هم ازشون نکرد ولله که معلما پابه پای دکترا دارن از جون و دل مایه میزارن ولی خب بعضیا واقعا بی انصافی میکنن به این قشر

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
نمیشه پیچوند درسی که انروز میده اداره و اداره کل مستقیم میبنه طبق برنامه درس میدن

والا برا ما اینطور نیس تو شاد درس نمیدن 

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
من به عنوان دانش اموز سابق هزاران بار به خاطر بی مسئولیتی و بی خسالی و تکبر معلم حقم ضایع شده ولی وا ...

خداروشکر یه دانش اموز منطقی پیدا کردم

اتفاقا مادرم و من کاملا درک میکنیم که نمره برای یه عده مهمه ...  همین امروز بارها گفتم بهشون که نگران نمره نباشید و به من اعتماد کنید ... امتحان بعدی جبران کنید ...

تازه همیشه هم مادرم با دست باز تصحیح میکنه که دانش اموز سرش جلوی والدینش پایین نباشه

ولی خب بعضیاشون متوجه نمیشن دیگه

کاملا با حرفتون موافقم. اون شاگردی که واسه معلم تعیین تکلیف میکنه که فلان ساعت درس ندین و امتحان نگی ...

من نمیگم معلم بد وجود نداره ها 

اما تربیت خود بچه خراب میشه 

عادت میکنن ب تنبلی 

لقمه جویده شده قورت بدن

خب ی تکونی بده ب خودت

مدرسه هم ک نمیرین 

زمان ما برف میومد سیل میومد میرفتیم مدرسه حالا ک میخورین میخوابین یه درسو بخونید حداقل

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶