2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دانش آموزا توی کلاس های مجازی آدمو تا مرز جنون میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 102 پست
ولی همین قرنطینه و مدرسه نرفتن بچه ها و کل کل کردن مادرا با بچه ها سر  اموزش و درس و مشقاشون فک ...

چی میگی عزیزمن؟ ... من یبار یه پست تو اینستا دیدم خونم بجوش اومد ... حیف که تو شخصیت من نیست با امثال اونجور ادما دهن به دهن بشم

زنه برگشته میگه ... اره دیگه ما درسا رو فرو کنیم تو مخ بچهامون معلما هم حقوق مفت بگیرن و کیف کنن ... هیچکاری نمیکنن معلما ...  

انتظار چی رو دارن دقیقا؟....   ما درسمونو که میدیم ... کلی نمونه سوال هم میذاریم ... تمرینات کتاب رو هم که کامل و جامع پاسخ میدیدم میزاریم

خداشاهده مادرم طفلک با وجود دیسک کمر شدید میشینه سوال طرح میکنه که به بهانه ی امتحان هم شده بچه ها رو وادار به خوندن کنه

نمیفهمن همین دکتر و پرستارایی که الان قربونشون میرن بدون معلم و استاد به جایی نمیرسیدن  

قصد توهین به هیچ قشری رو ندارم سوتفاهم نشه

دکترا و پرستارا هم تاج سر بنده هستن ...  این فقط یک انتقاد بود

3 و خورده ای با 4 تومن چه فرقی داره؟

فرقی نداره 

از فردا یه مانتو ۱۰۰تومنی بشه ۵۰۰تومن فرقی نداره ک ۴۰۰فرقشه 

حرفی میزنیا

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیلی از کشور ها حقوق معلم از یه پزشکم بالاتره . ارزش و مقام منزلتی که یک معلم داره با بقیه فرق میکنه چون همون معلمه که به بجه ها درس داده و هر کدوم در جامعه یه شغل و یه جایگاه پیدا کردن .متاسفم برا خیلی ها زحمت معلم با پول مقایسه می کنن 

براشادی روح امواتم صلوات    
مگه وقتی که معلم شدیم قرار بود مجازی کار کنیم؟ من ۱۵ سال سابقه دارم کمتر از ۴ میگیرم تازه مگه ۴ توم ...

والا مجازی که راحت تره نیم ساعت از هر کلاسو میشه به بهونه نت زد البته قصد توهین ندارم

در ضمن گلم شما یه کار مند ساده رو ببینی خیلی کمتر از 3 میگیره

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

وای ک بعضیا اصن شعور ندارن

رفتگر هم کارش جمع کردن اشغالا و تمیز کردن خیابوناس

حالا ما بریم اشغال بریزیم بگیم وظیفشه حقوق میگیره؟؟

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
یه چیز بپرسم دور از بی ادبی واقعا برام سواله مگه خودشون نخواستن معلم بشن؟ مگه نمیدونستن که این همه ...

دوست عزیز، روز اول که به معلما نگفتن باید مجازی کار کنین. ی تایم کاری مشخص دادن بهشون مثل بقیه کارمندا. ولی الان چی؟ الان 24 ساعت باید جواب بچه ها بدون. اون موقع صبح میرفتن مدرسه، کاراشون تموم می شد، می رفت تا روز بعد

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

وای حرف دل منو زدی دقیقا مادر منم معلمه ولی زیاد باگوشی کار نمیکنه واقعا این مدت دیونه شدم 😐😐😐😐 حاضرم کارگری کنم معلم نشم واقعا دانش آموزا زبون نمیفهمن انگار البته خودمم دانش اموزم ولی واقعا کارشون سختهههه چک و چونه زدن با دانش اموز خیلی خیلی اعصاب میخواد .من موندم مامانم با ۲۰سال سابقه چطوری هنوز از دست اینا روانی نشده منکه دیونه شدم 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

راست میگه دیگه معلم هستن خدمتکار ۲۴ساعته نیستن ک حقوق میگیرن اصلا یه میلیارد حقوق بگیرن حرف همه شما درست

ولی اون شاگرد تن پروری ک حال نداره ی کتاب وا کنه ببینه جواب سوال چی بوده بدونه هم هیچ تفاوتی براش نداره 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

معلم دختر من یه ساعت نشخص تعیین کرده تو اون ساعتم‌حق چت و نوشتن ندارن بچه ها 

فقط یه ربع وقت میده سوال بپرسن هنشم‌میگه سوالت بی مورد بود😆

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره