2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دانش آموزا توی کلاس های مجازی آدمو تا مرز جنون میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 102 پست

من به عنوان دانش اموز سابق هزاران بار به خاطر بی مسئولیتی و بی خسالی و تکبر معلم حقم ضایع شده ولی واقعا از حق نمیگذرم خیلی از معلما هم واقعا عادل هستن و بعضی دانش اموزا توقع بیجا دارن اما به نظرم باید به تلاش دانش اموز هم توجه بشه ک ناامید نشن

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پدر دوست من توی دخانیات کار میکرد ... ساعت کاری مشخصی هم داشت ...  5 یا 6 تومن حقوق میگرف ...

برای ی خانم ۲تومن خوبه😊

من خودم ارزوم دبیریه❤میخام ازمونشو بدم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ولی همین قرنطینه و مدرسه نرفتن بچه ها و کل کل کردن مادرا با بچه ها سر  اموزش و درس و مشقاشون فک ...

والا بچه های ابتدایی دورو ور من  موقع مدرسم مامانا درس میدن وگرنه فقط معلم نیست که همه کارمیکنه البته استثنا هس

یه چیز بپرسم دور از بی ادبی واقعا برام سواله

مگه خودشون نخواستن معلم بشن؟

مگه نمیدونستن که این همه دنگ و فنگ داره و با همه باید سر و کله بزنن؟

من شنیدم 4 ملیون میگیرن معلما یعنی از حقوق کار مندی ساده هم بیشتر 

حالا این مورد آخری رو اصلا دقیق نمیدونم فقط شنیدم

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
از روزهای عادی بیشتر تو این فضای مجازی درگیریم به عنوان معلم.قسمت دردناک اینه که همه میگن معلما حقوق ...

عزیزم ادارت دیگه یک  ماه در سال مرخصی دارن اینا فقط معلما رو میبینن . بعضی مادرا هم مگن پول بدن ما درس میدیم .خوب انگار پول میگیری به فزندتت تکالیفی که معلم میده بالا سرش بمون خوب انجام بده که ددسش از بقیه بچه ها تو کلاس ضعیف نباشه . 

براشادی روح امواتم صلوات    
خواهرمن دوازدهمه خیلیم درسخون میگه معلما یه روز میان یه روز نه میانم میگن ده بیس صفحه بخونین بعد میر ...

فیلم تدریسو معلم میزاره اگرم نزاره تو نت هست فضای مجازی محدودیت هایی داره نمیشه توضیح داد اونم به دانش اموز ابتدایی

از روزهای عادی بیشتر تو این فضای مجازی درگیریم به عنوان معلم.قسمت دردناک اینه که همه میگن معلما حقوق ...

دقیقا ...  واقعا منو داره این نمک نشناسی ها دیوونه میکنه ...  اگه حداقل قدر میدونستن مشکلی نبود جونمم براشون میدادم

من شخصیتم جوریه که برای کسی که لیاقت نداره و نمک نشناسه تره هم خورد نمیکنم ... ولی متاسفانه الان مجبورم ...  

تازه بقیه هم مدام سرشون تو زندگی معلماست ... از خود ماها بهتر خبر از جیک و پیک حقوق و مرخصی هامون دارن ... 

الان پرستارا و دکترا گل سرسبدن .... معلما هم وظیفشونه!!!!!!!

چیزی بنام ساعت کاری هم حالشون نمیشه

یه چیز بپرسم دور از بی ادبی واقعا برام سواله مگه خودشون نخواستن معلم بشن؟ مگه نمیدونستن که این همه ...

دقیقن ولی بعضیا انقد معلم معلم میکنن ک هرکی هندونه فک میکنه مجانی درس میدن قصد بی ادبی ب معلما ندارم

میوو
عزیزم 4 تومن کجا بود من با مدرک ارشد و 22 سال سابقه و حق معاونت  3و خورده ای میگیرم  این ...

3 و خورده ای با 4 تومن چه فرقی داره؟

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
یه چیز بپرسم دور از بی ادبی واقعا برام سواله مگه خودشون نخواستن معلم بشن؟ مگه نمیدونستن که این همه ...

مگه وقتی که معلم شدیم قرار بود مجازی کار کنیم؟

من ۱۵ سال سابقه دارم کمتر از ۴ میگیرم تازه مگه ۴ تومن زیاده

کارمندای دیگه خیلی بیشتر میگیرن

مثل معلم دختر من باش 

ابتداییه البته 

همه باید ساکت باشن هیچ کی جرات نداره جیک بزنه😑

البته من بهش حق میدم بعضی بچه ها پرروان

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره