آن_دو_احمق مدیر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 617 عنوان هم خدا هم خرما | مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست سلام کیا همه چیو باهم میخان . کیا کمالگرا و آرمانگران؟/هم میخان رشته خوب داشته باشن هم پول دار باشن هم یه هنرو برن هم به همه کاراشون برسن؟ .بیاین دور هم جمع باشیم.درصورتی که یجا میخوندم که میگفت باید تمرکز کنی رو یه کار یا هدف. واقعا اینطوره؟ پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش 1399/02/12 | 21:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آن_دو_احمق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 617 من كمال گرام تا الانم نميگم صد در صد ولي خب روند خوبي داشته و موفق بودم راز موفقیتتون چیه ؟ (بهمراه یه میکروفون) پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
تینکــربِل عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 4220 من دقیقا همینطوریم .منتها انگیزه و ارادمو هم از دست دادم از بس نتونستم یکیشونو انتخاب کنم ک تمرکز کنم
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27893 گفتن نرو چه حرف گوش کن بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مهربانو10352 عضویت: 1393/12/29 تعداد پست: 16281 من اینجوری بودم و اتفاقا به شدت در همه زمینه ها فعال بودم یعنی هرکی میدید فکش میفتاد اما یهو کلا بریدم همه رو رها کردم پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
آیسایا عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 13700 من اینجوری بودم که گنننننننددددد زده شد تو تمام برنامه هام پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم
آن_دو_احمق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 617 منم ب شدت آدم کمال گرایی هستم فعلا تمرکزم رو کنکور هس اما بعدش کنار تحصیلات میخوام شغل هم داش ... من هم رشتمو میخام نیگر دارم . هم هنرو میخام . هم درامدو میخام هم مهاجرت . هم تفریح هم .... درهم برهمه پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
hivaaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5383 راز موفقیتتون چیه ؟ (بهمراه یه میکروفون) دختر تركيدم از خنده نوشتي ميكروفون😂😂😂راز فك ميكنم اينه كه هدف داشتم و از اهدافم نا اميد نشدمو خب يك جاهايي هم فشارهارو تحمل كردم. برنامه ريزي هم واقعا مهمه
hivaaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5383 من هم رشتمو میخام نیگر دارم . هم هنرو میخام . هم درامدو میخام هم مهاجرت . هم تفریح هم .... &n ... خب من دقيقا همه اينا بودمالانم داره ميشه ٤ سال كه ايران نيستميك مثال زنده برات كه بدوني اگه بخاي ميتوني
آن_دو_احمق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 617 دختر تركيدم از خنده نوشتي ميكروفون😂😂😂 راز فك ميكنم اينه كه هدف داشتم و از اهدافم نا اميد نشدم و ... پسرم دوست عزیز .امضام گویاست پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
hivaaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5383 پسرم دوست عزیز .امضام گویاست ببخشيد من عادت ندارم امضاهارو بخونم.شرمنده
گرینچ عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 5898 من صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27893 مزاحمم برم من چکار شما دارم😅 .فقط برام سوال بود بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
آن_دو_احمق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 617 ببخشيد من عادت ندارم امضاهارو بخونم. شرمنده دشمنتون .پس باید فشار تحمل کنم ؟ پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
سرکارخانم عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 724 من کمالگرام. همه چیزو باهم کنار هم پیش بردم همیشه. همیشه هم توی همشون موفق بودم. هم درس هم کار هم یه هنر کنارش