2777
2789
عنوان

هم خدا هم خرما

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست
دشمنتون . پس باید فشار تحمل کنم    ؟

كلا وقتي همزمان درس و كار باشه يك جاهايي بايد تحمل رو ببري بالا، به عبارتي تنبل نباشي.

من دخترم ولي همزمان كار كردم درس خوندم دوتا زبان خارجي خوندم هنر هم نقاشي كار ميكردم و مهاجرتم كردم

تفريحم خيلي داشتم

مهم برنامه ريزي و هدفه

به نظر من بهتره ک ادم یه چیزی رو هدف قرار بده و تا اخرش برا همون تلاش کنه و تو همون موفق بشه من که همه کار  میخواستم انجام بدم اخرم  همه کارم  نیمه کار انجام دادم و ول کردم و اخرشم به هیچ کدوم ازهدف هام نرسیدم 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمالگرام. همه چیزو باهم کنار هم پیش بردم همیشه. همیشه هم توی همشون موفق بودم. هم درس هم کار هم یه ...

اینجوری نمیشه رو همش تمرکزکرد . یه روز 24 ساعت بیشتر نیست. خواب هست  .واقعا انگار وقت نمیشه..

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
به نظر من بهتره ک ادم یه چیزی رو هدف قرار بده و تا اخرش برا همون تلاش کنه و تو همون موفق بشه من که ه ...

یجوریه...

میخام همه شو داشته باشم

یجوریه... میخام همه شو داشته باشم

اگه میخوای اینجور باشی به نظر من هدف های اصلی و فرعی رو جدا کن و هدف های اصلی رو در اولویت قرار بده و یک برنامه ریزی دقیق داشته باش و تلاش و پشت کار زیاد  و ارده ی فولادی ولی اراده داشتن از همش مهم تره منم میخواستم هم ازدواج کنم هم شوهر داری و خانه داری و درسمم بخونم و کار هم بکنم تا یه حدودی موفق بودم و تلاشمم زیاد بود ولی متاسفانه مشکلات غیر منتظره ای پیش اومد ک همه ی برنامه هامو بهم ریخت و نتونستم به هدفم برسم و درسم رو نیمه کار ولش کردم 

اینجوری نمیشه رو همش تمرکزکرد . یه روز 24 ساعت بیشتر نیست. خواب هست  .واقعا انگار وقت نمیشه..

باید حواب رفتانای الکی رو کم کنی و غذای مقوی بخوری ک کم نیاری اولش خیلی سخته ولی میشه و کم کم عادت میکنی 

من تنها هدفم اینه همین کمال گرایی رو بتونم بزارم کنار.......

تاحالا شده 10 ماه پیاپی باعث کمای فکریم شده بطوریکه به هیچ کاری نرسیدم.....من تا مرز خودکشی رفتم بنظرم اینقدر کمال گرایی هم خوب نیست

طرف فاز روشنفکری برمیداره میگه دین من انسانیت   ولی نامرد ترین و کثیف ترین انسان رو زمینه...
من هم رشتمو میخام نیگر دارم . هم هنرو میخام . هم درامدو میخام هم مهاجرت . هم تفریح هم  .... &n ...

خب منم تو فکر مهاجرت وپول هستم اما ب ترتیب ولی بعضی هاش همزمان میشه

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
من تنها هدفم اینه همین کمال گرایی رو بتونم بزارم کنار....... تاحالا شده 10 ماه پیاپی باعث کمای ف ...

رویا پرداز قهاری هم هستم .میدونی   .رویاهای زیبا . ولی در عمل...

من تنها هدفم اینه همین کمال گرایی رو بتونم بزارم کنار....... تاحالا شده 10 ماه پیاپی باعث کمای ف ...

متاسفانه منم نتونستم کنترلش کنم واقعا عقب افتادم 

گاهی بخاطر همین‌کمال گرایی کل روزم رو از دست دادم

اما میخوام بذارمش کنار

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋