2777
2789
عنوان

هم خدا هم خرما

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش به خاطر همین کمالگرایی از دانشگاه انصراف میدم رشتم سقفش کوتاهه

اصلا اینکار رو نکنید 

کمال گرایی اینقدرام ارزشش نداره

من یکی از هدفام پزشکی هس 

نذارید اینده تون بخاطر ی شخصیت نابود شه

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
رویا پرداز قهاری هم هستم .میدونی     .رویاهای زیبا . ولی در عمل...

میفهممت منم همینجور بودم اگه میخوای واقعا به هدفت برسی رویا پردازی رو بزار کنار یا مثلا یه ساعت بشین رویا پردازیهاتو کن بعدش به کارات برس ک وسط کارت درگیر رویا پردازی نشی و وقتت هدر بره یا رویاهاتو یه جا بنویس اینجوری بهتر میتونی رو هدفات تمرکز کنی 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
اصلا اینکار رو نکنید  کمال گرایی اینقدرام ارزشش نداره من یکی از هدفام پزشکی هس  نذارید ...

یه سری دلایل داره بگم ممکنه انگیزت واسه درس خوندن کم بشه پس بیخیال

موفق باشی

طرف فاز روشنفکری برمیداره میگه دین من انسانیت   ولی نامرد ترین و کثیف ترین انسان رو زمینه...
یه سری دلایل داره بگم ممکنه انگیزت واسه درس خوندن کم بشه پس بیخیال موفق باشی

ن خب فکر نکنم انگیزه م کم بشه چون بعددوسال جنگیدن با خودم‌عاشقش شدم

وگرنه من مخم فقط واسه ریاضی و فیزیک کار میکنه😂

موفق باشید

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋

من خودم توانایی انجام  چند کار و همزمان ندارم

ناامید میشم،بی حوصله میشم،عصبی میشم آخر هم هیچکدوم رو انجام نمیدم😁😁

مسئولیت زیاد منو از پا درمیاره و به نظرم زندگی رو باید یکم راحت تر گرفت🤗🤗🤗

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...
اخرش به خاطر همین کمالگرایی از دانشگاه انصراف میدم رشتم سقفش کوتاهه

وای نه... کمال گرایی تا ی حدی خوبه اما اینکه باعث پسرفت بشه مث سم کشنده اس و نمیذاره قانع باشی ب هر چیزی... ب نظرم ادامه بدید... دانشجو های دیگه رو ببینید انگیزه بگیرید.. اینده شغلی و... از همه مهمتر شخصیت ی پزشک کم شخصیتی نیس.. 

اینکه بخوای هم خدا رو بخوای هم خرماا در بعضی زمینه هاا باعث میشه نصفه راهو بری و بعد کلا زده شی از اون هدفهاا..بخاطر همین اولویت بندی خیلی مهمه... اگه تو ی کاری ثابت قدم باشی کم کم برا بقبه کارا ملکه ذهنت میشع ک اول عمل و تلاش کنم حالا یا موفق میشی یا نمیشی اما میدونی ک تلاشتو کردی..  اینکه در حد لب و دهن باشی و واسه عمل سست باشی ب هیچ جا نمیرسی... هر چیزی تعادلش خوبه... چ در بحث ایده الیستی چ در بحث کمالگرایی.. باید منجر ب پیشرفت بشن نه دلزدگی و پسرفت!