الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رویا پرداز قهاری هم هستم .میدونی .رویاهای زیبا . ولی در عمل...
میفهممت منم همینجور بودم اگه میخوای واقعا به هدفت برسی رویا پردازی رو بزار کنار یا مثلا یه ساعت بشین رویا پردازیهاتو کن بعدش به کارات برس ک وسط کارت درگیر رویا پردازی نشی و وقتت هدر بره یا رویاهاتو یه جا بنویس اینجوری بهتر میتونی رو هدفات تمرکز کنی
چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود
اخرش به خاطر همین کمالگرایی از دانشگاه انصراف میدم رشتم سقفش کوتاهه
وای نه... کمال گرایی تا ی حدی خوبه اما اینکه باعث پسرفت بشه مث سم کشنده اس و نمیذاره قانع باشی ب هر چیزی... ب نظرم ادامه بدید... دانشجو های دیگه رو ببینید انگیزه بگیرید.. اینده شغلی و... از همه مهمتر شخصیت ی پزشک کم شخصیتی نیس..
اینکه بخوای هم خدا رو بخوای هم خرماا در بعضی زمینه هاا باعث میشه نصفه راهو بری و بعد کلا زده شی از اون هدفهاا..بخاطر همین اولویت بندی خیلی مهمه... اگه تو ی کاری ثابت قدم باشی کم کم برا بقبه کارا ملکه ذهنت میشع ک اول عمل و تلاش کنم حالا یا موفق میشی یا نمیشی اما میدونی ک تلاشتو کردی.. اینکه در حد لب و دهن باشی و واسه عمل سست باشی ب هیچ جا نمیرسی... هر چیزی تعادلش خوبه... چ در بحث ایده الیستی چ در بحث کمالگرایی.. باید منجر ب پیشرفت بشن نه دلزدگی و پسرفت!