2777
2789
عنوان

همگی بیاین اقایون وخانوما سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 65 پست
بیخیال بابا وقتی خدای نکرده ی زندگی خراب شد و عذاب شد اون پولو میخای چیکار ...

افرین دقیقا اخه اون پولا خوردن نداره که زندگی تباه بشه خدادتکرده مهریه طرف میخاد چیکا 😯 حالا یکی بیاد اینو تو سره مردا با میخ بکوبه به خاطره مهریه قید عشقشونو نزنن پدرام با مهریه جدایی نندازن بین دوتا ادم والا ارزش نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادش تا کید میکنن خوده دختره طفلک مظلوم به مهریه کار نداره گناهه خانوادشم میندازین رو دختره ؟😯 ا ...

میگم که بستگی به موضع دخترخانم داره اگه هم عقیده با خانواده نباشه خواستگار تلاش میکنه باهاشون به توافق برسه

مثلا تجربه خودمو میگم جایی رفته بودیم میگفتن سیصد سکه و تا دویست تا هم راضی شده بودن ولی من میگفتم ۱۱۴ سکه و قبول نکردم وقتی اومدیم به مادرم گفتم وقتی از الان اینقدر سر مهریه  چونه میزنن حتما میخوان بگیرن دیگه

البته من دلبسته ی ایشون نبودم و به اصرار مادرم رفته بودیم و ۱۱۴ تا نظر مادرم بود که بدون هماهنگی با من گفت وگرنه نظر خودم ۷۲ سکه بود(سال تولدش)

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
مهریه ای حق زوجه س و من که توان پرداخت شو ندارم  غلط میکنم سراغش برم 😊 بنظرم بجای سکه حق ...

حق تحصیل اینا که حق طبیعیه هر دختریه منت میرارین 😛 تنصیف اموال خوبه موافقم چون دوتایی باهم خریدن هردو سختی کشیدن و سهیمن 

حق تحصیل اینا که حق طبیعیه هر دختریه منت میرارین 😛 تنصیف اموال خوبه موافقم چون دوتایی باهم خریدن هر ...

طبیعیه درست 

ولی خیلی از دختر خانمها رو دیدم که برا محکم کاری میگیرن 

حالا شما چرا فقط اونو دیدی؟ ☹️

اشتغال 

حضانت 

خیلی حقوق هست

بذار تا جریان خودمو برات بگم 

منو همسرم دیوانه وار عاشق هم هستیم پدرم چون یکم مخالف بود عمدن مهریمو بالاگرفت ۳ دانگ خانه،۱۱۰تا سکه تمام بهار ازادی،نمیدونم چتدمثقال طلا و نقره، پارچه ابریشم فلان و کلییییییییی چیزای دیگه ک ببینه شوهرم چیکار میکنه شوهرمم همونجا درجا امضا کرد بعدش ک تموم شد باهم عهد بستیم جز ۱۸تا شاخه گل رز سرخ مهریه ام نباشه و قران همین و کل مهریمو بخشیدم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

قبول میکنم😃

چون میدونم چ درد بدیه قبول نکنی😭برام اتفاق افتاده😑

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
خخخ عجب 72تا چی بگم بنظرم همون هرکی با هم سطح خودش ازدواج کنه بهتره 

مال دوران جوانیم بود خام بودم

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

کسی که منو بخواد به هر مهریه ای که تعیین کنم رضایت می ده و.خانوادشم راضی می کنه وگرنه عشق و علاقه ش کشکه... تازه مدل شده از اولش زن کوتاه بیاد قدیما سنگ می نداختن ببینن داماد واقعا عروسو.می خواد جدیدا انگار عروس باید سنگا رو برداره 😕

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش