2777
2789
عنوان

همگی بیاین اقایون وخانوما سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 65 پست
خب شما هم اشتباه کردی همون اول بخشیدی، از کجا میدونی طرفت چطور ادمیه این همه خیانت از طرف مردا اینجا ...

۴ سال باهاش بودما کلی شناختمش ارزشش رو داشته حتما ک بخشیدم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

برادر اگه دوسش داری، راهی نداری، باید قبول کنی.

خانواده ها شاید یکم کمترش کنند ولی به ۱۴ تا و اینا راضی نمیشن!

بعدم مهریه فقط برای طلاق گرفتن نیست.( کاری ندارم اگه مهربه نداشته باشی، تو این خراب شده نمیتونی از مرد طلاق بگیری )

کاربرد دیگه ش واسه ۱۲۰ سالگی تونه که زن بعدش بخاطر مهریه  ارثش بیش تر از یک هشتم باشه و بعد از شما اواره نشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه دسته دختر خانومه ؟باباش قبول نمیکنه 😯

بنظرمن  حق هردختریه پشتوانه داشته باشه درسته اگرهردونفراهل زندگی باشن وهمودوست داشته باشن مهریه اهمیت نداره، اماهیچکس ازاینده خبرنداره پس هرپدری حق داره آینده دخترشوتضمین کنه.. مهریه خودم 812تاسکه ست ولی تواین 11سال حتی یکبار هم اسمشونیاوردم  عشق بینمون عمیقترازین حرفاست.. اگرواقعاهردوتون عاشقین قبول کن.

خدایا!!!!!!! منتظر نگاهتم. همونکه میدونم ومیدونی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺
خب خداروشکر چ بهتر خییییییییییییییییییلیم خوشحال میشم اینارو میشنوم انشالله خدا زیاد کنه اینجور آقای ...

عاشق ک بشی دل ک میره هیچ عقلم باهاش میره 

😄

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من چون از خودم مطمئنم و فقط ب زندکی فکر میکنم ن ب طلاق پس عقلم نمیره کسی نظر اولیه رو گف اصلا ب اصرا ...

خوشبخت و سعادتمند بشی عزیزم 

ان شاء الله بهترینش برات اتفاق بیفته