2777
2789
عنوان

همگی بیاین اقایون وخانوما سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 65 پست
خب مثلا خوده شما به چندتا سکه راضی ؟بیشتر از اون محاله قبول کنی؟

اگه خود دخترخانم هم مثل خانوادش روی تعداد سکه تاکید داشته باشه مشخصه به خواستگارش علاقمند نیست و به ازدواج به چشم معامله نگاه میکنه و ازدواج با همچین دختری ابدا عاقلانه نیست

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
آره 😄

کسی و که خوده خودتو نمیخاد شماهم نخایش کسی که عاشقت نیس عاشقش نباش عشق لیاقت میخاد 😯 عب نداره الهییی که دلتون اروم و پراز محبت باشه هیچکسی واسه ادم دلسوزتر از خدا و خودش نیس بیا بادکنک بدم عب نداره خدا کریمه 🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خود دخترخانم هم مثل خانوادش روی تعداد سکه تاکید داشته باشه مشخصه به خواستگارش علاقمند نیست و به ...

خو خوده دختره اصن مهم نباسه مهریه واسش فقط ببینی خانوادش هی اصراز دارن اونوقت چی؟ تقصیره اون دختره طفلکی چیه؟ بینه شما مردا گیرافتاده 😕

وقتی خو هیچی دسته دخترشو نمیگیره چه فایده چه دهدتا چه صدتا چه هزارتا والا تا الانا هیشکی و ندیدم مهر ...

دقيقا👌🏿

فقط يه نصيحت برادرانه....تو فاميل همچين موردى به عينه ديدم خيلى مراقب باشين كه حرمتا نشكنه سر موضوع مهريه مخصوصا اگه دختر و پسر همُ ميخوان چون بعدها خيلى مشكل ساز ميشه.....

دوباره خوابشُ ديدم...منِ لعنتى دوباره...من هنوز عاشقم اى واى...با به قلبِ تيكه پاره...چقدِ خواب ميبيى مرد؟...ديگه بسه...بيا از عاشقى برگرد ديگه بسه...اون تورو فراموشت كرد...ديگه بسه.....
کسی و که خوده خودتو نمیخاد شماهم نخایش کسی که عاشقت نیس عاشقش نباش عشق لیاقت میخاد 😯 عب نداره الهیی ...

درست میگین ممنون واسه بادکنکو انرژیتون 😁

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
بیخیال شد ک شد مهم نیست چرا باید شما تلاش کنی پسر نه عزیزم بگم منطقی فکر کن از خودش مطمئن نیس این آد ...

والا اون وقت دختره میمونه وسطه خانوادش و عشقش نمیدونه چیکا کنه پسره هم میمونه انتخاب بینه قبول مهریه و بودن با عشقش یا ولش کردن چه دنیایه کثیفیه 

خو خوده دختره اصن مهم نباسه مهریه واسش فقط ببینی خانوادش هی اصراز دارن اونوقت چی؟ تقصیره اون دختره ط ...

در این صورت میشه خانوادش رو راضی کرد

اگه من اون خواستگار باشم و ببینم خانواده دخترخانم میگن سیصد سکه و پافشاری میکنن اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ازم خوششون نیومده و اینطوری میخوان منصرفم کنن!

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
در این صورت میشه خانوادش رو راضی کرد اگه من اون خواستگار باشم و ببینم خانواده دخترخانم میگن سیصد سک ...

وا این دیه چجورشه یعنی راضی بشن کم بندارن یعنی خوششون اومده نندازن کم خوششون نیومده ؟😕😕 خو اگه خوششون نمیومد که همون اول میگفتن نه خوش اومدی بفرما برو 

دقیقا منم اگه خانواده پسراصرار ب 14تا داشته باشم همچین فکری میکنم و کاری ب خانوادم ندارم خودم قبول ن ...

حرف من اینه که از تاکید روی مهریه برداشت خوبی نمیکنم

وا این دیه چجورشه یعنی راضی بشن کم بندارن یعنی خوششون اومده نندازن کم خوششون نیومده ؟😕😕 خو اگه خوش ...

خیلیا ترجیح میدن رک نباشن و دشمن تراشی نکنن

حرف من اینه که از تاکید روی مهریه برداشت خوبی نمیکنم

خانوادش تا کید میکنن خوده دختره طفلک مظلوم به مهریه کار نداره گناهه خانوادشم میندازین رو دختره ؟😯 اصل خوده دختره اس که خودتونو میخاد اونوقت چرا اصرار خانوادش و میبینین فقط؟

مهریه ای حق زوجه س و من که توان پرداخت شو ندارم 

غلط میکنم سراغش برم 😊

بنظرم بجای سکه حق تحصیل و اشتغال و مهمتر از اون

تنصیف اموال بدم بهتره 

نه اگه میخان برا تزئین باشه اشکالی نداره

عندالاستطاعه بزنن